Ceasuri pentru bărbați din 2020 care nu se vor demoda niciodată

Într-o lume post pandemică, cuvântul de ordine este clasicul, aerul ceva mai ponderat, mai sobru decât cel din ultimii ani. Dar conservatorismul nu trebuie să însemne sub nicio formă și plictisitor. Tocmai din acest motiv, este un trend interesant acesta ar unor ceasuri clasice pentru bărbați care nu vor părea demodate nici peste 20 de ani.

Ceasuri bune atemporale pentru perioada post pandemie

Oferta de ceasuri barbatesti care urmează moda și tendințele globale include modele de la mărci renumite precum ar fi: Guess, Fossil și Diesel. Acestea sunt cum nu se poate mai potrivite atât pentru stilul urban casual, cât și pentru stilul elegant.

Din cauza situației actuale, este firesc ca gusturile în materie de accesorii masculine să se îndrepte spre clasic. Este ocazia perfectă pentru a aprecia cât de departe te poate duce un design clasic, mai temperat, dar extrem de rezistent la valurile fashion extravagante din viitorii ani.

Un magazin de ceasuri online unde orice client își poate găsi accesoriul potrivit!

În magazinul Japora.ro orice client poate găsi unele dintre cele mai bune mărci de ceasuri disponibile pe piața românească de profil, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al aspectului exterior.

Ceasuri de origine elvețiană renumite, precum Atlantic sau Victorinox, de o precizie remarcabilă sunt jinduite de mulți, dar și produse provenind de la branduri japoneze de ceasuri care nu sunt inferioare prin calitățile lor, chiar dacă provin din Asia: Seiko, Citizen și Orient. Plus că cele din urmă se găsesc și la niște prețuri mult mai accesibile cumpărătorilor obișnuiți.

Tendințele în modă se vor schimba puternic

Ultimele două dăți când s-a schimbat moda și modul în care oamenii au cumpărat haine și accesorii au fost după primul și apoi al doilea război mondial. Actuala pandemie de sănătate va fi a treia influență majoră asupra modei. Nu de alta, dar chiar se spune că trăim un altfel de război mondial. Cel de-al treilea. Diferit radical de cele două anterioare din secolul 20. Și probabil nici nu va fi ultimul, deoarece nu au au trecut decât două decenii din mileniul trei.

Pandemia forțează deja influencerii de modă ca să își adapteze conținutul la noile condiții dure de izolare fizică (cu tendințe și de izolare socială!) în care suntem nevoiți ca să trăim.

În curând, dacă criza sanitară globală se menține, vor exista mai mulți oameni reali pe post de influențatori online, nu vedete artificial create pe Instagram sau YouTube.

Postările legate de moda accesoriilor, inclusiv în materie de ceasuri masculine vor fi mai adevărate, mai simple și mai serioase. Linii minimaliste, cu un pic de tradiționalism exterior. Iată ce conferă soliditate într-o perioadă când transformările sunt la ordinea zilei, când nimic nu pare trainic, ci clădit pe nisipuri mișcătoare.

Un accesoriu precum un ceas bărbătesc bun cu o linie clasică devine un soi de ancoră, un punct de sprijin important în această lume veche ce se prăbușește cu o viteză amețitoare pentru a face loc uneia nouă, plină de necunoscute, de provocări incitante.

Valul puternic de comerț electronic și transmisia live vor trebui să se îmbine în cele din urmă, făcând atât cumpărăturile online, cât și conexiunile sociale, 100% interactive, experiențiale, petrecute în timp real. Prin urmare, cumpărăturile și conținutul de modă online vor deveni mai captivante și chiar mai sociale.

Până și pe Facebook au apărut deja fotografiile 3D postate de utilizatori, tot ca un soi de adaptare la ceea ce va urma.

Trendurile fashion pentru bogați aveau ca să se pulverizeze oricum la un moment dat și pandemia se va asigura că acest lucru se va întâmpla foarte rapid. Așteptați-vă ca brandurile de lux să își încetinească noile lansări planificate înainte de declanșarea crizei sanitare, să înceapă reducerea operațiunilor de marketing și să închidă multe dintre magazinele fizice.

Magazinul Japora.ro este locul pe care îl căutați acum, la final de 2020, dacă vă doriți niște ceasuri masculine la prețuri accesibile pe care să vă bazați cu adevărat în anii provocatori ce vor veni!

Articolul Anterior

Vehiculele electrice vor înlocui actualele mașini în maxim 20 de ani

Articolul Urmator

Cum te îmbraci la o nuntă în sezonul rece

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *