Cum să-ți impresionezi pe cea mai bună prietenă: 5 idei originale

Prietena cea mai bună este persoana la care apelezi în orice moment, cea pe care o suni când ai o problemă și cu care petreci ore în șir povestindu-i schimbările care s-au petrecut în viața ta. Îi porți o mare recunoștință pentru că ea este mereu acolo pentru tine și vrei să-i faci un cadou original prin care să o impresionezi. Te gândești ce să alegi astfel încât să fie exact pe placul ei, dar în același timp să fie un dar original și relevant pentru relația voastră de prietenie. 

Dacă nu-ți vine nimic în minte, dar trebuie urgent să-i cumperi un cadou, îți venim în ajutor cu o serie de idei pentru a-ți surprinde prietena ta cea mai bună.

Oferă-i în dar o bijuterie de suflet

Bijuteriile sunt cele mai frumoase daruri oferite celor dragi pentru că rămân amintiri de păstrat în timp, poate chiar pentru toată viața. În semn de prețuire, alege pentru prietena ta un obiect dintr-un metal prețios care să arate afecțiunea pe care i-o porți. Optează pentru talismane din argint cu diverse simboluri pe care să le combini după cum consideri de cuviință. Poți alege și o brățară pe care apoi să adaugi talismanele simple, cu cristale în diverse culori, în forme distincte sau talismane cu mesaj. Va purta bijuteria și ori de câte ori o va vedea își va aminti de relația voastră specială de prietenie. 

Ia-o cu tine într-un city-break

Dacă prietena ta cea mai bună iubește călătoriile, atunci cel mai frumos cadou pentru ea ar fi un city-break împreună. Găsește un weekend liber și o destinație care să fie pe placul vostru și care să se încadreze într-un anumit buget. Fie că alegi o capitală europeană pe care de multă vreme voiați să o vizitați, fie că mergeți într-un sfârșit de săptămână la mare sau la munte, cel mai important este să petreceți timp de calitate împreună. Pune la cale toată aventura și fă-i cea mai frumoasă surpriză. Asigură-te, însă, că nu are alte planuri în acea perioadă înainte de a face rezervările. 

Fă-i cadou bilete la concertul trupei preferate 

Dacă are o trupă favorită și n-a ajuns până acum la un concert al acesteia, atunci e momentul oportun să schimbi asta. Cumpără două bilete și mergeți la concert împreună. Va fi o supersurpriză pentru ea și o amintire pe care, poate, n-o va uita niciodată. 

Organizează o petrecere-surpriză pentru ea 

Deși pare banal, o petrecere-surpriză este întotdeauna un cadou inspirat pentru prietena cea mai bună. Adună-ți grupul de prieteni și organizați o seară specială pentru ea. Pune la cale cu atenție fiecare detaliu, invită-i pe toți din timp și roagă-i să păstreze secretul. Alege o locație preferată de voi, unde aveți deja destule amintiri sau chiar locuința uneia dintre voi. Cadoul va fi apreciat, surpriza pe măsură, iar distracția garantată. 

Realizează un album foto cu cele mai frumoase momente

Prietenia înseamnă momente bune și momente dificile din viața fiecăruia, însă de departe cele mai importante sunt cele de care vă amintiți cu drag ori de câte ori stați la povești. De aici vine și ideea unui album foto cu cele mai haioase momente prin care ați trecut împreună. Selectează fotografii încă de v-ați cunoscut și așază-le în ordine cronologică pentru a crea un fel de jurnal al relației voastre de prietenie. Personalizează-l cu numele ei sau cu un text special scris pentru ea. 

Pentru a-ți impresiona prietena cea mai bună, ai nevoie de un cadou de suflet care să-i arate încă o dată cât de mult o prețuiești și cât de importantă este pentru tine. Gândește-te la pasiunile ei și la momentele petrecute împreună cu ea și, ținând seama de aceste două aspecte, alege ideea care ți se pare cea mai potrivită. 

Articolul Anterior

In ce consta detartrajul profesional: 5 avantaje

Articolul Urmator

Totul despre etapele bolii Alzheimer

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *