Despre anvelope Nokian

Nokian este cel mai nordic producator de anvelope din lume care ofera confort si incredere pe drumuri in toate conditiile meteorologice. Secretul succesului Nokian consta in radacinile si valorile sale. Anvelopele Nokian ofera siguranta si prietenie cu mediul, inca de la stadiul de dezvoltare si procesul de productie pana la rularea lor pe drumuri. Nokian produce pneuri inovatoare pentru pasageri, anvelope pentru vehicule comerciale si de marfa, precum si anvelope industriale pentru echipamente grele. Gama de anvelope Nokian sunt cunoscute in intreaga lume, iar in prezent sunt concentrati pe dezvoltarea competitiva de anvelope de iarna, de vara si all-season. Ca unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de pneuri pentru echipamente grele, Nokian se concentreaza in detaliu pe segmente individuale ale industriei, precum productia de pneuri pentru echipamente forestiere, agricole, portuare si miniere. 

Anvelope de iarna Nokian

Gandindu-se ce anvelope sa aleaga pentru masinile lor, automobilistii sunt ghidati de pret. Dispunand de cea mai buna modalitate de a proteja masina impotriva situatiilor neprevazute, soferii se opresc la anvelopele scumpe. Totusi, aceasta nu este singura optiune adevarata. Exista anvelope de iarna Nokian, care prezinta performante excelente si, in acelasi timp, au un pret mic.  Producatorul de anvelope  Nokian a avut grija nu numai de partea functionala, ci a dezvoltat si o gama larga de anvelope de iarna. Acest lucru face posibil ca fiecare proprietar de masina (de pasageri sau sport, SUV, Crossover, camion) sa aleaga anvelopele auto perfecte pentru masinile lor.

Anvelope  Nokian – Avantaje

Masinile echipate cu anvelope de iarna Nokian, sunt usor controlabile, ofera siguranta in miscare si fiabilitate. De asemenea, vehiculul capata multe caracteristici pozitive. Proprietatile operationale ale anvelopelor Nokian fac posibila imbunatatirea masinii. Avantajele anvelopelor Nokian includ tractiunea excelenta pe carosabil, viteza uimitoare in conditii extreme de conducere, un nivel bun de scurgere a apei, murdariei si zapezii de pe calea de rulare, distanta scurta de franare si aspectul elegant. Aceste avantaje si multe altele disting anvelopele Nokian de toate marcile cunoscute. Prin urmare, utilizarea cauciucului de iarna Nokian este o optiune ideala pentru fiecare automobilist. Din punct de vedere al sigurantei, anvelopele Nokian sunt cea mai fiabila optiune pentru conditiile dificile de iarna. Aceste produse nu se tem nici de zapada si nici de crusta de gheata de pe sosele. 

Anvelope Nokian – Siguranta in conditii dificile de iarna

Brandul Nokian a implinit 80 de ani. „Castigator de drumuri cu zapada” – in 1936, inginerii Nokian au formulat standardul de siguranta a pneurilor cu tinte Hakkapeliitta 8 si noua anvelopa fara tinte, Hakkapelitita R2. De atunci, aceasta abordare a fost implementata in mod constant in fiecare generatie de anvelope de iarna si de fiecare data la un nou nivel tehnologic. Asigura-ti o iarna fara griji cu un set nou de anvelope de iarna de la Velopa.

Articolul Anterior

4 Factori importanti in alegerea firmei de relocari spre o destinatie din afara tarii

Articolul Urmator

Unde apelezi cand ai nevoie de servicii funerare?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *