Elasticele de birou, accesorii modeste de mare utilitate

Un accesoriu de birotică pe care de multe ori îl ignorăm, deși ne este de mare ajutor când vrem să strângem laolaltă bani sau chiar un simplu mănunchi de creioane sau cărți de vizită este modestul elastic.

Alege elasticele de birou potrivite, pentru utilități felurite

În magazinele de specialitate există diverse opțiuni în materie de elastice colorate: din punctul de vedere al rezistenței la rupere, refolosire și mărime.

Încercând să răspundă cerințelor clienților, să acopere nevoile lor reale, atunci când este vorba de elastice de înaltă calitate, pretabile pentru multiple utilizări, producătorii au început să fabrice inclusiv elastice din latex antialergic, cu atât mai mult cu cât micile elastice colorate au aplicații universale în diverse situații. Niciodată nu poți să știi când ai nevoie de un elastic colorat de calitate!

Având posibilitatea de a le colora divers, comercianții propun clienților un curcubeu de elastice moderne și frumoase. Sunt ideale inclusiv pentru a împacheta anumite produse, pentru a da o notă specială ambalajelor.

Cea mai mare provocare pe care fabricanții au avut-o în materie de confecționare a elasticelor de cauciuc a reprezentat-o faptul că acestea își pierdeau o parte din durabilitate dacă se încerca refolosirea lor. Iar idealul îl știi: inelul de cauciuc trebuie să fie confecționat din material neted și care să reziste la întinderi multiple. Din fericire, acum există elastice tot mai calitative.

Fiind vorba de clienți care le cumpără pentru necesitățile lor de birotică, trebuie spus că există elastice într-o varietate de culori, dar și de numărul de bucăți per pachet.

Cele mai multe dintre ele pot fi refolosite în medie de 5 ori, poate chiar și mai mult, iar utilizarea acestor benzi de cauciuc poate fi utilizată în birou, pentru a lega bani, facturi, chiar și pentru a fi folosit la legat părul.

Important este să se cumpere cu atenție fix dimensiunea elasticelor care trebuie și să aibă o rezistență suficientă.

Până și cablurile de calculator pot fi păstrate împreună folosind astfel de elastice de cauciuc. Nu mai vorbim de legarea pungilor, rularea unor postere sau menținerea laolaltă a creioanelor și pixurilor de pe birou. 

Atunci când comanzi aceste produse de birotică ar trebui să verifici eticheta unde trebuie să se menționeze clar diametrul și lățimea elasticelor respective.

Uită-te și dacă este vorba de culori asortate sau doar de o singură culoare și de gramaj. Tot pe etichetă se va menționa și numărul de elastice pe care îl conține o asemenea punguță. 

Elasticele de birou uzuale au un diametru de 6,4 cm și o lățime de 1,5 mm. Dar există și sortimente cu diametru mai mare de 8 cm și o lățime de 1,5 cm foarte rezistente la utilizări repetate.

Unde găsești elastice de birou online diverse, la preț bun?

Cel mai bine este să le cumperi online de pe site-ul solutiiarhiva.ro. Aici, cei interesați pot beneficia și de servicii profesionale de arhivare documente, respectiv inventarierea și arhivarea actelor, legătorie, dosare sau soluții de arhivare electronică, pot achiziționa și produse proprii de calitate superioară, precum și tot necesarul de birotică și papetărie la niște prețuri fără concurență. 

La categoria elastice o să ai surpriza de a găsi atât elastice într-o singură culoare, respectiv alb, verde, roșu, portocaliu, negru, mov, fumuriu, albastru, dar și unele frumos asortate.

Ele sunt ambalate în seturi de 2, 6 sau 12 bucăți sau chiar 100 de bucăți, dar și în funcție de greutate: de la 50 de grame până la baxuri de 20 de kg pentru necesitățile industriale.

Ele provin de la branduri renumite în materie precum: Kangaro, Lego,  Alco.

Prețurile sunt extrem de mici, așa încât nu greșești dacă comanzi elasticele pentru bani sau pentru cărți de vizită online.

Tot aici mai găsești și elastice pentru legat cabluri și pungi vândute la cutii de 50 de grame, elastice care au un diametru de 3,2 cm. Acestea sunt confecționate din cauciuc natural și se pot utiliza de câteva ori.

Firma a fost înființată în anul 1994 și de-a lungul vremii a lucrat pentru companii din diverse domenii de activitate, indiferent că a fost vorba de inventariere și arhivare documente, legătorie, dosare cutii arhivare sau soluții pentru arhivarea electronică.

În magazinul lor online vei găsi peste 7.000 de produse împărțite pe 257 de categorii printre care 16 produse proprii. Vizitează-l chiar acum!

Articolul Anterior

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri economice? Acceseaza site-ul online B1!

Articolul Urmator

Top 4 motive pentru care sa lucrezi intr-un studio videochat

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *