Fii independenta. Realizeaza-ti visurile ca model de videochat la Studio DeLuxe!

Situatia financiara a fiecaruia dintre noi poate deveni, la un moment dat, cel putin dificila. In acel moment trebuie sa evaluam situatia in care ne aflam si sa gasim o rezolvare. Acesta este unul dintre motivele pentru care tot mai multe doamne si domnisoare aleg sa devina modele de videochat.

Independenta financiara este un capitol complex, care poate fi atins prin activitatea de videochat insa, trebuie sa o spunem de la inceput, necesita multa munca, implicare in activitate, dorinta de autodepasire a propriilor limite si o buna cunoastere a limbii engleze, pe langa alte elemente.

Sunt o multime de studiouri de videochat, mai ales in Bucuresti, iar gama de locuri de munca disponibile se mareste de la o zi la alta intrucat videochatul cunoaste o ascensiune extraordinara.

Multe fete doresc sa castige rapid sume foarte mari de bani, atrase de mirajul reclamelor vazute la TV sau in mediul online insa, inainte de a face acest pas, este important sa afli mai multe informatii despre videochat.

Ce inseamna videochatul? Implica numai nuditate?

Nu, videochatul este suma unor calitati necesare pentru ca modelul sa poata initia si apoi intretine o conversatie in mediul online cu membrii site-urilor de videochat pe care lucreaza. Printre calitatile obligatorii stau cunoasterea limbii engleze (o alta limba straina pe langa engleza reprezinta un veritabil atu), aspect fizic placut si ingrijit, atentie la detalii si o personalitate vesela, proactiva si mereu sociabila.

Este adevarat ca exista videochat adult, care implica nuditatea fara ca aceasta sa fie obligatorie, limitele fiind doar cele pe care le impui sau le permiti tu, si videochat non adult care se afla la polul opus, modelelor fiindu-le interzis total sa se dezbrace in fata camerei web.

Cine suntem?

Studio DeLuxe este un studio de videochat din Bucuresti, cu o experienta de peste 12 ani in industria videochatului, timp in care am analizat si testat toate site-urile de videochat celebre si nu numai, pentru ca astazi sa putem sa iti usuram calea prin care sa ajungi, curand, prin munca si perseverenta, la tot ceea ce iti doresti de la un loc de munca.

Studioul nostru este localizat in Bucuresti,  aproape de Piata Iancului, intr-o locatie selecta, intima, ferita de ochii curiosilor. Camerele modelelor sunt amenajate intr-un stil luxos, adaptat conditiilor de munca in videochat.

Utilizam tehnologie de ultima generatie si investim sume mari in acest segment deoarece ai nevoie de toate resursele necesare pentru a putea lucra in cele mai bune conditii.

De asemenea, in cadrul studioului nostru, am creat si mentinem o atmosfera relaxata, vesela, prietenoasa deoarece consideram ca suntem o echipa si fiecare dintre noi isi poate aduce aportul la succesul tau.

De asemenea, suntem un studio de videochat 100% legal, respectiv facem angajari modele de videochat obligatoriu cu contract individual de munca si platim corect si prompt toate taxele si impozitele astfel incat legile sa fie mereu respectate si tu sa fii in deplina legalitate, permanent!

Te poti convinge de toate cele de mai sus sunandu-ne la numarul de telefon  0759 451 365 sau prin email la adresa office@studiodeluxe.ro.

Stabilim un interviu fara nici un fel de obligatii pentru tine in cadrul caruia sa ne cunoastem reciproc la o cafea si suntem convinsi ca iti vei gasi rapid locul in echipa noastra!

Te asteptam! Contacteaza-ne chiar astazi si fa primul pas ce iti va schimba viata intr-un mod radical, grijile financiare devenind doar o amintire.

Articolul Anterior

Cum sa iti decorezi holul?

Articolul Urmator

6 lucruri bine de știut despre cultivarea legumelor în grădină

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *