În funcţie de ce criterii închiriezi o hală industrială?

Unul din cele mai des solicitate spaţii industriale de închiriat este hala industrială, atât de necesară în diferite domenii de activitate pentru dezvoltare şi extindere. Reprezentanţii marilor afaceri şi ai companiilor mici şi mijlocii iau în calcul găsirea unei hale industriale astfel încât raportul calitate-pret să fie foarte avantajos.

Care este procedura de închiriere a unui spaţiu industrial de închiriat

Procedura de închiriere a unei hale sau a unui spaţiu de depozitare este destul de simplă. Oamenii de afaceri care doresc închirierea unui asemenea spaţiu trebuie să ia în calcul în primul rând găsirea unei companii care să le poată oferi servicii pe măsură aşteptărilor, iar această firmă este un pion principal în consultanță imobiliară.

În mod concret, pentru a închiria hale industriale sau spaţii de depozitare, clienţii trebuie să opteze pentru colaborarea cu o astfel de companie care oferă servicii de consultanţă în ceea ce priveşte negocierea chiriei, în ceea ce priveşte extinderea afacerii şi chiar condiţiile de părăsire a spaţiului.

Atunci când oamenii de afaceri nu mai fac cerinţa unui business în continuă expansiune, procedura de închiriere a unui spaţiu de depozitare este imperios necesară şi aceştia îşi pot alege un depozit pentru unele echipamente, produse şi utilaje, în care angajaţii să îşi poată desfăşura activitatea în condiţii propice.

Oamenii implicaţi într-un business în expansiune sunt nevoiţi, mai devreme sau mai târziu să îşi aleagă un depozit pentru produsele, echipamentele sau utilajele deţinute, astfel încât să îşi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii.

Care sunt criteriile de închiriere a unei hale industriale?

O hală industrială se închiriază în funcţie de anumite criterii, începând de la spaţiul disponibil şi valoarea chiriei lunare exprimată în lei sau în euro şi continuând cu amplasarea halei sau a spaţiului de depozitare industrial şi până la accesibilitatea locaţiei din punct de vedere al mijloacelor de transport în comun şi drumurilor rutiere.

În plus, hala industrială aleasă trebuie să aibă o suprafaţă inchiriabila suficient de mare pentru extinderea afacerii, să beneficieze de suficient de multe locuri de parcare atât pentru angajaţi, cât şi pentru furnizori şi să existe posibilitatea de a intra cu o maşină de mare tonaj pentru încărcarea şi descărcarea mărfii.

Ideal este că hala industrială de închiriat să aibă şi servicii  de pază şi de protecţie, de curăţenie şi de întreţinere şi să se poată negocia preţul impus de proprietar. Halele industriale reprezintă cea mai bună alegere a celor care au nevoie de astfel de servicii pentru extinderea activităţii companiei.

Uneori, halele industriale sunt folosite pe post de garaj sau de hangar, de depozite şi de magazine, ceea ce înseamnă că poate avea mai multe întrebuinţări. Modelele din beton sunt foarte avantajoase din mai multe puncte de vedere, fiind extrem de rezistente în timp, oferind condiţii bune de lucru şi de căldură, în timp ce halele metalice au în alcătuirea lor mai multe părţi, însă nu oferă acelaşi confort ca şi halele din beton, încălzindu-se mult vara şi pe timpul iernii fiind extrem de friguroase.

Articolul Anterior

Cum te ajută efectiv un curs de business analyst

Articolul Urmator

Cum porți jacheta de piele

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *