Kruk Romania ofera sfaturi pentru vacante reusite la preturi mici

Chiar si persoanele care au datorii isi pot face concediile in locuri interesante, in timp ce nu se opresc din achitarea acestora. Specialistii de la Kruk Romania afirma faptul ca se pot plati si datoriile si pot fi organizate si vacante si concedii simultan atunci cand bugetul este corespunzator gestionat.

Persoanele care au datorii de platit nu trebuie sa renunte sa isi petreaca timpul liber in mod placut. Atunci cand datoria este platita bugetul trebuie sa fie cat mai bine optimizat, insa exista mai multe moduri in care pot fi organizate unele dintre cele mai interesante concedii cu bani putini. 

Kruk Romania recomanda tichetele si voucherele de vacanta

Persoanele care au vouchere si tichete de vacanta sunt scutite de plata CASS pe acestea si astfel bonurile sunt impozitate cu 10%. Angajatul poate sa negocieze cu firma la care lucreaza pentru ca bonusurile primite sa fie sub forma unor astfel de vouchere atunci cand angajatul trebuie sa fie reminerat pentru peformante.

Aceste tichete sunt valabile timp de un an din momentul emiterii si angajatul are ocazia de a rezerva din timp cazarea pe care o doreste pentru a beneficia de vacante cat mai ieftine. Ofertele pentru litoral care sunt rezervate din timpul iernii pentru urmatorul an sunt cele mai atractive comparativ cu cele din sezon estival. Lucrul acesta este valabil si pentru toate festivalurile. Atunci cand sunt rezervate locurile din timp si sunt cautate unitati de cazare in care sa fie facuta plata utilizand vouchere de vancata, este foarte important sa se tina cont de faptul ca rezervarile trebuie facute din timp.

Biletele de vacanta pentru tratament

Pensionarii au si alte solutii la indemana cum ar fi biletele de tratament si de odihna. Acestea sunt primite de la Casa Nationala de Pensii Publice. In fiecare an, in limita fondului aprobat, batranii sau pensionarii pot sa cumpere locuri pentru tratament in centrele speciale. Impreuna cu pensionarii si asiguratii din sistemul public sau persoanele cu dizabilitati pot sa beneficieze de astfel de bilete. Pentru ca aceste bilete sa fie primite ei trebuie sa faca cerere la casa de pensii competenta. 

Tinerii pot gasi si alte metode interesante de a face economii

Mersul cu cortul poate fi o solutie foarte buna mai ales pentru pasionatii de munte. Aceste persoane pot sa isi organizeze vacantele si excursiile in campingurile de rulote si se vor distra zi de zi la focul de tabara. De asemenea, alegerea cazarii in campinguri si bungalouri este o alta solutie foarte buna de care fiecare persoana poate beneficia atunci cand vrea sa isi gaseasca cazare. 

Cu ajutorul acestor sfaturi pot fi organizate unele dintre cele mai interesante concedii in timp ce persoana in cauza isi plateste si datoriile.

Articolul Anterior

De ce sa alegi sa lucrezi cu o formatie de nunta live

Articolul Urmator

Tips&tricks: cum sa-ti faci o carte de vizita excelenta?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *