Lămpi solare frumoase, pentru exterioare spectaculoase

Dacă ai casă la curte, știi în mod sigur că nimic nu se compară cu o grădină frumos luminată noaptea și cu senzația plăcută pe care o ai atunci când îți petreci timpul afară, înconjurat de familie sau de prieteni. Nu e de mirare că aceia ce se ocupă de amenajări exterioare, indiferent că vorbim de arhitecți, peisagiști, acordă o importanță deosebită surselor de iluminat din grădină.

Alege decorarea cu lumină, pentru o personalizare exterioară de excepție

Cu puțină creativitate vei putea chiar și tu, inspirându-te de pe internet, ca să îți faci oaza ta de verdeață, un mic colț de rai unde vei sta cu multă plăcere în nopțile de vară, ascultând greierii și bucurându-te de mireasma puternică a florilor. 

Înainte de a cumpăra sursele de iluminat, indiferent că vorbim de lămpi solare sau de lămpi care sunt alimentate în mod clasic la rețeaua electrică, trebuie mai întâi să îți cunoști bine grădina și ar trebui să faci asta atât ziua, cât și pe timpul nopții la lumina stelelor.

După ce vei alege plantele care îți plac mai mult și pe care vrei să le pui în evidență, urmează ca să alegi în locurile ideale.

Pentru a pune lămpile trebuie să verifici dacă este posibilă cablarea acestora la instalația electrică sau, cel mai bine, orientează-te spre sursele de iluminat cu leduri care utilizează energia acumulată de la soare.

De unde poți să-ți procuri lămpile solare potrivite pentru casa ta?

Alocă suficient timp pentru acest demers, nu lua decizii în grabă, fă apoi o listă de produsele de care ai nevoie și apoi intră pe Eglo Romania unde vei putea găsi o mulțime de produse care sigur se vor potrivi ideilor tale de amenajare exterioară.

Având în vedere că în prezent se folosesc corpuri de iluminat cu led atât pentru interior, dar și pentru exterior, ai mai multe posibilități pentru a-ți personaliza grădina, inclusiv folosind lămpi solare.

Culorile sunt și ele foarte importante pentru a-ți face colțul tău de natură mai confortabil.

Specialiștii spun că este bine să alegem becuri led cu lumină caldă care merge spre galben și care dau un aer mai intim spațiului exterior.

Becurile cu leduri albe sunt destinate acelor grădini care sunt luminoase, dar sunt puțin mai distante.

Chiar dacă iubești culoarea și dacă acum ai posibilitatea de a alege diverse variante de leduri, trebuie să ții cont de faptul că ele se folosesc pentru a pune în valoare anumite zone ale grădinii. Nu ar trebui să fie împrăștiate la nimereală pe tot spațiul, deoarece apare un bruiaj vizual, o poluare neplăcută care strică tot aspectul. Un joc de lumini colorate haotic nu face altceva decât să neutralizeze frumusețea plantelor și arbuștilor, transformându-se într-un factor de stres, nu de liniștire a minții și sufletului.

Lămpile solare cu leduri, o soluție de iluminat exterior cu randament maxim

Pe lângă culoarea aleasă, tipul de becuri este de asemenea foarte important, deoarece dacă le alegi greșit ai probleme nu doar cu aspectul grădinii, dar se poate ca să afectezi chiar și dezvoltarea plantelor. Specialiștii recomandă să te orientezi spre lămpile cu led. La fel cum utilizezi și în casă. Ele sunt economice, durabile în timp, nu se încălzesc, deci nu afectează creșterea plantelor și pot fi găsite în mai multe nuanțe la Eglo Romania.

Ferește-te cât poți de lămpile cu halogen care au lumină strălucitoare, foarte asemănătoare cu lumina naturală a zilei, dar care încălzesc mult prea mult plantele, mergând chiar până la arderea florilor și frunzelor. Cei care vor niște corpuri de iluminat eco friendly ar trebui să se orienteze categoric către becurile cu led ale lămpilor solare care se încarcă în timpul zilei și se aprind singure când se întunecă. Este cea mai bună idee de a face economie și de a nu dăuna vegetației pe care ai norocul să o ai acasă. 

După modul de poziționare, există lămpi care pur și simplu se înfig în pământ, altele se așează de pereți, se prind de arcade, de stâlpi, asemeni unor pandantive, aplice. Totul depinde de inspirația proprietarilor, dar și de modul în care este decorat interiorul casei, pentru că nu este bine să fie o discordanță prea mare între interior și exterior.

Ferește-te de reflectoare. Dacă dacă însă le folosești, deoarece ele au o lumină foarte puternică, e bine de știut că ele se instalează de obicei la nivelul solului.

Aplicele pentru exterior sunt corpuri de perete rezistente la intemperii care oferă o iluminare pe verticală indirectă și plăcută.

Dacă nu te pricepi să alegi iluminatul ideal pentru exterior apelează la specialiștii de la Eglo România care îți vor oferi un ajutor competent în această direcție cu multă amabilitate!

Articolul Anterior

Alegerea potrivita a locatiei pentru evenimente corporate – sfaturi utile

Articolul Urmator

Laboratorul de patiserie-cofetarie? Prin ce se deosebeste de alte bucatarii clasice, ce gasim in el

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *