Pastrarea in cele mai bune conditii a celui mai important element din garderoba femeilor – haina de blana – pe timpul verii

De cateva sute de ani, haina de blana a reprezentat o emblema a statutului social al femeilor. Practic, in trecut nu oricine purta o haina de blana, iar in prezent este valabil acelasi lucru, deoarece nu orice femeie are in garderoba tinute extravagante, precum este haina de blana naturala.

Haina de blana naturala nu este numai o emblema a statutului social, ci si a elegantei femeilor, pentru ca aceasta le asigura o aparitie impresionanta in societate, fiind un element care subliniaza un stil deosebit si o personalitate aparte. Femeile sofisticate, pretentioase, elegante, extravagante sunt sfatuite sa aleaga haine de blana dama care sa le avantajeze. Lucrate din blana unor animale, hainele si accesoriile sunt foarte atractive, au un design fabulos si o calitate impresionanta.

Haina de blana naturala este potrivita pentru orice varsta

Haina de blana este un articol vestimentar care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Aceasta nu mai este la fel de inaccesibila din punct de vedere financiar ca inainte, preturile fiind chiar foarte bune, mai ales ca investitia este facuta pentru o perioada indelungata de timp. Haina de blana este, asadar, un must have al sezonului rece, ideala atat pentru adolescentele care doresc sa epateze la un bal sau la un banchet, ori chiar la petrecerea de majorat, cat si pentru femeile mature si cele in varsta.

Cele mai citite articole

Haina de blana poate sa completeze tinutele de zi, cele de seara, poate fi purtata pe strada sau la evenimente, asigurand un confort foarte bun din punct de vedere termic. Haina de blana nu intinereste si nu imbatraneste, ci este un accesoriu fara varsta, reusind sa creeze cele mai spectaculoase tinute care sa intoarca atat capetele admirative ale reprezentantilor sexului opus, cat si ale reprezentantelor sexului frumos.

Cum pastrezi mai bine haina de blana pe perioada verii sau in sezoanele cand nu o folosesti?

Haina de blana este un accesoriu vestimentar care nu poate fi purtat decat in anumite conditii meteo. In sezoanele in care nu este necesara, haina de blana trebuie pastrata in conditii cat mai bune, si anume departe de caldura si de umezeala, intr-un loc uscat si intunecat din garderoba. Specialistii recomanda ca haina de blana sa fie asezata pe un umeras cat mai rezistent, din lemn, astfel incat sa isi mentina cat mai bine forma si sa nu se sifoneze. In plus, sunt de evitat umerasele metalice sau din plastic, care fie pot zgaria blana, fie se pot rupe.

In alta ordine de idei, inainte de a depozita haina de blana in cele mai bune conditii in perioada verii, se recomanda curatarea acesteia in cadrul unei curatatorii specializate, astfel incat sa fie eliminate orice urme de parfum sau de impuritati. Pastrata in cele mai bune conditii, haina de blana de dama poate rezista pana la cinci decenii.

Nu in ultimul rand, specialistii nu recomanda vopsirea hainei de blana naturala cu produse care se pot dovedi toxice in timp. Solutiile de vopsire si spray-urile colorate sunt de evitat, intrucat dauneaza atat aspectului, cat si functionalitatii acesteia.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

6 lucruri care au transformat invatamantul finlandez in unul dintre cele mai bune din lume

Articolul Urmator

În 2020 vrei să închiriezi un spațiu industrial la Cluj?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *