Vrei să dăruiești un buchet de flori? Iată cum îl poți alege pe cel potrivit!

Dăruirea unui buchet de flori poate fi mai dificilă decât te-ai aștepta, mai ales dacă este o ocazie specială și nu vrei să dai greș. La fel se întâmplă și în cazul în care nu știi preferințele persoanei căreia îi vei dărui buchetul. Din fericire, vrem să te ajutăm și să îți oferim cele mai bune sfaturi. Dacă vei ține cont de acestea, nu vei mai avea emoții când vei alege și dărui buchetul, indiferent de ocazie! Iată, așadar, sfaturile noastre, pe care le poți aplica oricând, cu succes. 

  1. Ține cont de preferințele persoanei care îl va primi 

De cele mai multe ori, dacă nu îți găsești inspirația pentru a dărui cele mai frumoase buchete de flori, poți alege varianta cea mai simplă: ține cont de preferințele persoanei care va primi buchetul. Spre exemplu, dacă îi plac trandafirii roz, alege un buchet format exclusiv din aceste flori sau un buchet care să cuprindă și alte flori care se potrivesc perfect din punct de vedere al cromaticii și modului în care arată. Niciodată nu dărui flori care ar putea fi problematice dacă nu știi gusturile persoanei (exemplu crini, la care unele persoane ar putea fi alergice). 

  1. Alege pe cât posibil flori nedeschise 

Cu toate că florile deschise arată mai frumos în buchet, probabil îți dorești ca un cadou floral să fie cât mai mult timp alături de persoana care îl va primi. De aceea, încearcă să alegi flori care nu s-au deschis complet sau chiar boboci de floare. Astfel, surpriza va fi și mai mare în câteva zile, când toate florile se vor deschide și vor inunda camera cu parfum și culoare. 

  1. Un ambalaj deosebit 

În cazul buchetelor, ambalajul contează foarte mult, așa că alege unul elegant, dar care 

să nu contrasteze cu frumusețea florilor. Spre exemplu, un ambalaj realizat din hârtie premium va fi întotdeauna mult mai frumos decât unul din plastic de exemplu. Ambalajele uni, simple sunt mult mai frumoase decât cele cu un design, mai ales dacă florile sunt complexe din punct de vedere al culorii și al modului în care arată. 

  1. Culoarea contează

Culoarea florilor dăruite contează foarte mult. Spre exemplu, florile roșii sunt ideale pentru a fi dăruite persoanei iubite, flori roz se potrivesc oricui, iar cele galbene sunt ideale pentru momentele în care vrei să înveselești pe cineva. Astfel, tot ce trebuie să faci este să te informezi în legătură cu semnificația generală a culorii florilor și să nu te bazezi pe mituri. 

  1. Optează pentru buchete online

Dacă vrei să oferi un buchet, însă nu poți să îl înmânezi personal, cel mai simplu este să apelezi la o florărie online. Astfel, buchetul va fi livrat direct persoanei dragi ție, în cel mai scurt timp posibil. Poți să comanzi buchete online și dacă vrei să faci o surpriză cuiva, dar nu ai timp să ajungi la florăria preferată. Astfel, doar plasezi comanda și aștepți curierul: simplu și rapid. 

Ce părere ai? Ți-au fost de folos recomandările noastre? 

Articolul Anterior

Cum te îmbraci la o nuntă în sezonul rece

Articolul Urmator

Cum sa alegi perechea potrivita de cercei din aur pentru copii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *