5 modalități prin care îți poți recompensa angajații de sărbători

Sărbătoarea Crăciunului înseamnă cadouri, bucurie și timp de calitate petrecut cu familia și prietenii. Este și ocazia perfectă de a mulţumi unei persoane pentru tot ceea ce face bun pentru tine. În această perioadă, mulți angajatori își recompensează angajații pentru loialitate și pentru tot efortul depus în timpul anului la bunul mers al firmei.

Dacă vrei să faci cadouri de Crăciun angajaților tăi dar nu ai prea multă inspirație, iată lista noastră cu 5 modalități prin care îi poți recompensa de sărbători:

Oferă coșuri cadou!

Regula nescrisă a acestor cosuri cadou pentru angajati este aceea că ele conțin neapărat bomboane de ciocolată, un cozonac şi o sticlă de vin bun. Ambalate într-un mod special, în ton cu sărbătorile de iarnă, coșurile cadou vor fi primite cu mult entuziasm de angajați.

Desigur, pentru mai multă originalitate, te poți abate puțin de la regula menționată mai devreme și poți adăuga în coș dulciuri fine, cafea sau mici decorațiuni de Crăciun. Angajații tăi sigur vor aprecia efortul!

Acordă bonusuri și prime de Crăciun

Multe firme preferă să acorde bonusuri sau prime de Crăciun angajaților, în semn de recompensă pentru munca depusă pe tot parcursul anului.

Pentru firma, aceste bonusuri și prime sunt văzute inclusiv ca o modalitate prin care se asigură că angajații rămân motivați și loiali.

Cele mai citite articole

Pentru angajați, oferirea de bonusuri reduce stresul financiar din această perioadă aglomerată din an.

Organizează o tombolă!

Organizează o tombolă la nivelul întregii firme cu cadouri de Crăciun oferite de conducere. Cadourile pot fi bilete la teatru, abonamente la spa, cosuri cadou de Craciun, cursuri de dans și multe altele. Un fel de Secret Santa la care angajații nu vor scoate bani din buzunar!

Tu alegi câte cadouri pui la dispoziție și tot ce îți rămâne de făcut este să organizezi tragerea la sorți cât mai transparent posibil.

Acordă zile libere pentru timp petrecut în familie

Câteva zile libere în plus, la alegere, în luna decembrie, pot însemna mult pentru angajații tăi. Ai grijă însă să faci acest lucru legal și în mod transparent, în așa fel încât să nu ai probleme mai târziu. 

Dă o petrecere în firmă!

Petrecerile de Crăciun sunt ocaziile perfecte de a îmbunătăți relațiile de muncă între angajați, și între angajați și echipa de la conducere. La petrecerea de Crăciun ai putea organiza chiar și o ceremonie de premiere pentru a-i recompensa, simbolic, pe acei angajați care s-au făcut remarcați în firmă.

Fie că alegi să organizezi o cină privată, sau o petrecere în toată regula, cu muzică și ring de dans, starea de bine a angajaților trebuie să fie principala ta preocupare.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cele mai eficiente metode de curățare a motorului mașinii la tine acasă

Articolul Urmator

Jocurile de Live Casino din România: Un Amestec de Tradiție și Tehnologie

Cele mai populare