5 soluții care îți vor schimba radical aspectul

Nemulțumirile pe care le avem legate de aspectul fizic pot avea un puternic impact asupra încrederii de sine și asupra relațiilor pe care le avem cu ceilalți oameni. Din fericire, există diverse soluții la care poți apela pentru a schimba felul în care arăți și, astfel, a te simți mult mai confortabil în propria piele.

Iată câteva propuneri pe care le poți lua în considerare în funcție de motivul pentru care ești nemulțumită de aspectul tău fizic.

1. Apucă-te de exerciții fizice

Dacă ai de-a face cu câteva kilograme în plus, ia în considerare sportul. Găsește cea mai apropiată sală și fă-ți un abonament și, nu peste mult timp, vei vedea cum încep să apară rezultatele. 

Dacă dorești să fii sigură că vei ajunge să ai silueta mult dorită, poți apela la ajutorul unui antrenor personal. Acesta te va ajuta cu un set personalizat de exerciții astfel încât să lucrezi exact acele grupe de mușchi care au nevoie de remodelare, precum și cu sfaturi referitoare la dieta și stilul de viață pe care ar trebui să le abordezi.

2. Încearcă proceduri de estetică dentară

Atunci când dantura ta este cea care îți face probleme, cere sfatul medicului stomatolog cu privire la procedurile de estetică dentară pe care le poți încerca. O albire dentară te va ajuta să ai din nou dinți strălucitori și un zâmbet de Hollywood, iar fațetele sunt eficiente atunci când dinții tăi sunt prea mici sau au ușoare fisuri.

Dacă totuși mai ai de-a face și cu alte probleme dentare, nu trebuie să îți faci griji. Medicul îți va recomanda o serie de tratamente prin care îți vei recăpăta sănătatea dinților, dar și aspectul lor magnific.

3. Apelează la operații estetice

Există și aspecte legate de fizicul tău pe care nu le poți schimba cu foarte mare ușurință, dar nu înseamnă că acest lucru este imposibil. Chirurgia estetică îți oferă soluții de corectare a anumitor părți ale corpului, așadar poți apela la: redimensionarea nasului prin rinoplastie, augmentarea sânilor, remodelarea abdomenului prin liposucție, lifting facial și alte proceduri.

4. Schimbă-ți coafura

Schimbarea culorii părului sau a tunsorii poate avea un impact major asupra aspectului tău fizic, schimbând complet felul în care ceilalți te percep. Dacă îți dorești de multă vreme o anumită coafură, dar nu te-ai încumetat să o încerci, acum ar fi un moment bun să faci acest lucru.

Cele mai citite articole

Mergi la un salon de înfrumusețare și cere sfatul unui hair stylist cu privire la schimbările pe care le poți face. Explică-i acestuia ce coafură îți dorești, pentru a descoperi dacă se potrivește fizionomiei tale sau dacă nu există și alte opțiuni care să te ajute să-ți schimbi complet aspectul fizic.

5. Încearcă tehnici noi de machiaj

Uneori, chiar și astfel de mici schimbări pot face diferența. Aruncă o privire la câteva tutoriale de machiaj și află dacă tehnicile pe care le folosești în mod normal sunt corecte sau se potrivesc feței tale. Descoperă moduri noi de a te machia și află cum poți masca anumite imperfecțiuni. Folosind produse de calitate și aplicându-le cu grijă, îți poți schimba aspectul fizic în mod radical.

Știm că poate fi dificil să fii pe deplin mulțumită de felul în care arăți, însă acest lucru nu ar trebui să fie un capăt de lume. În funcție de aspectul de care ești nesigură, poți face o serie de schimbări astfel încât să îți recapeți încrederea în sine și să îți îndeplinești visul. Dacă simți că nu poți găsi o soluție de una singură, poți cere ajutorul unor specialiști, iar aceștia te vor ghida către cea mai bună opțiune pentru tine.

Dr. med. Priv. Mihai Chertif M.D.

Chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica Baia Mare

www.cosmedica.ro

https://www.instagram.com/clinica.cosmedica/

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să evaluați dacă împrumuturile rapide sunt rentabile și potrivite pentru dvs.?

Articolul Urmator

Sfaturi pentru revizia periodica a vehiculului si inspectia tehnica periodica

Cele mai populare