7 trucuri pentru a fi mai seducător

Adevărul este că nu toți bărbații sunt binecuvântați de la natură cu un chip seducător precum actorii de la Hollywood. Însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să își petreacă restul vieții în fața televizorului, alături de pisică.

Deși aspectul fizic are o oarecare importanță atât pentru bărbați, cât și pentru femei, nu reprezintă un factor decisiv în alegerea unui partener. Atracția sexuală depinde de mai mulți factori, printre care forma maxilarului, culoarea hainelor și parfumul folosit. Mai jos poți afla câteva secrete care te vor ajuta să fii mai seducător.

Privește-o în ochi

Cea mai simplă modalitate de seducție este contactul vizual. Privește-o în ochi pentru a-i atrage atenția. Dacă se apropie de tine și începe o conversație menține-i privirea pe măsură ce vorbești. Oamenii sunt atrași de persoanele care sunt atente, așadar faptul că o privești în ochi o va face să se simtă specială, iar tu vei părea un seducător.

Totuși nu o privi insistent dacă nu pare a dori să vorbească. Altfel va părea că te holbezi sau că ești disperat.

Poartă haine care te avantajează

Nu există o singură ținută seducătoare, ci este mai important modul în care porți o haină. Va trebui să faci câteva experimente cu ținutele din dulap până o vei găsi pe cea potrivită care se te pună în valoare și să îți dea încredere în propriile puteri. Dacă mergi des la sală poate fi o idee bună să mergi în tricou pentru a-ți pune în valoare brațele lucrate.

Nu uita de păr și de parfum. Femeile sunt atrase de bărbații care poartă un parfum cu semnătură. Bărbații care poartă un parfum care le place au mai multă încredere în sine și se simt mai atractivi pentru sexul opus. Mai mult, femeile cred că bărbații care se dau cu parfum sunt mai sexy decât cei care nu apelează la acest accesoriu olfactiv.

Optează pentru o aromă seducătoare precum cea a parfumului versace eros. Acesta conține note de cedru, lămâie italiană și măr caramelizat.

Menține o postură corectă

Postura îi poate indica interesul față de ea și te ajută să o seduci. Evită să îți încrucișezi mâinile sau să te uiți în depărtare. Aceste gesturi îi indică faptul că nu ești interesat de ea. Menține o postură relaxată, orientează-te spre ea și apleacă-te ușor în față. Acest lucru îi arată că ești interesat de ea.

Ține brațele departe de piept și nu ține în brațe o geantă sau un alt accesoriu.

Cultivă-ți simțul umorului

Cele mai citite articole

Când vine vorba de seducție, simțul umorului poate fi arma ta secretă. Studiile arată că femeile consideră că bărbații amuzanți sunt irezistibili și se pare că bărbații care le fac să râdă au avantaj chiar și în fața celor chipeși.

Pentru a-ți cultiva simțul umorului uită-te la comedii sau stand-up comedy, înconjoară-te de prieteni amuzanți pentru a le prinde din secrete și fii pe față. Dacă spui o glumă, chiar și reușită, după momentul perfect nu mai are haz.

Evită, totuși, să faci glume mereu. Pare că te străduiești mult prea mult.

Fă-i complimente

Știi ce se întâmplă atunci când îi faci un compliment? Începe să te placă și mai mult. Oamenii adoră să fie complimentați, iar acest lucru este o artă care poate fi învățată.

Cel mai simplu mod de a complimenta femeia din fața ta este să îi apreciezi ținuta. Însă, deși acest lucru atrage atenția imediat, majoritatea femeilor adoră să le fie apreciate personalitatea sau hobby-urile. Ideea nu este de a-i lăuda coafura sau mașina, ci de a o face să se simtă importantă și specială. În loc să îi spui că îți place rochia ei îi poți spune că îi stă foarte bine cu acea rochie.

Acordă atenție aplicațiilor de dating

Persoanele care folosesc cuvinte pozitive precum creativ, ambițios sau amuzant în profilele de dating primesc cu 33% mai multe mesaje potrivit unui sondaj. De asemenea, menționarea unor hobby-uri precum cititul, alergatul sau ridicarea de greutăți îți aduce puncte în plus.

Totuși, asigură-te că nu exagerezi. Bărbații care trimit mesaje în care le vorbesc femeilor încă din primele secunde de cină sau ieșit în oraș sunt mai puțin căutați.

Fii original dar realist. Menționează pasiunile tale, cum îți petreci timpul liber etc. În fond, femeile sunt acolo pentru că vor să cunoască pe cineva, exact ca tine.

Pune accent pe cunoștințele tale

Cunoștințele, expertiza și experiența contează foarte mult pentru o femeie. Nu trebuie să fii Einstein, însă ar trebui să acorzi atenție propriei educații. Astfel, vei deveni mai interesant și vei avea despre ce discuta cu ea.

Citește cărți, reviste, ziare și bloguri. Urmărește filme, mergi la teatru și ascultă muzică. Înconjoară-te de prieteni creativi, curioși și deschiși la nou. Învață un instrument sau un sport; astfel de activități îți vor crește încrederea în tine și vei părea mult mai atractiv.

Seducția poate fi învățată. Tot ce ai de făcut este să acorzi atenție propriei imagini, să fii atent și interesat de persoana din fața ta, să o admiri și complimentezi, să vorbești despre lucrurile care te pasionează. Acestea sunt doar câteva lucruri care o vor atrage spre tine.

Sursa foto: Shutterstock

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 pași cheie pentru a avea un viitor financiar mai stabil

Articolul Urmator

5 jocuri pentru dezvoltarea îndemânării la copii

Cele mai populare