Care sunt serviciile funerare pe care le ofera o firma de profil?

In unul din cele mai dificile momente din viata oamenilor, acela al pierderii unei persoane apropiate, primul si singurul “prieten” care le va sta alaturi este firma de servicii funerare la care va apela. In acest sens, este bine ca echipa de funerare sa fie atent selectata, deoarece pe piata exista numeroase oferte venite din partea companiilor care se ocupa de astfel de servicii, astfel incat totul sa se desfasoare in mod corespunzator, de la preluarea persoanei decedate si pana la inmormantarea propriu-zisa si pomenirea de dupa.

Echipa care reprezinta compania de servicii funerare trebuie sa fie receptiva si sa inteleaga suferinta si tristetea prin care trec cei care apeleaza la aceste servicii, sa isi ofere sustinerea, compansiunea, dar si servicii de inalta calitate si respect prin conducerea defunctului pe ultimul drum intr-un mod decent.

Reprezentantii companiei de servicii funerare va ajuta sa procurati rapid ajutorul de deces

Ajutorul de deces care se da de la stat este de cele mai multe ori singura baza solida de funante pe care o au la dispozitie rudele persoanei decedate. Din pacate, acest ajutor este destul de greu de procurat din cauza birocratiei incalcite si a legilor care se schimba de la un an la altul. Din acest motiv, este indicat ca rudele defunctului sa apeleze la o companie de servicii funerare pentru a procura rapid ajutoruld e inmormantare, aceasta suma substantiala care poate acoperi costurile intregii inmormantari.

Cele mai citite articole

Pentru a obtine ajutorul de inmormantare, reprezentantii companiei de servicii funerare au nevoie de talonul de pensie, buletin, certificat de deces si o dovada a relatiei solicitantului cu persoana decedata.

Formalitatile vor fi rezolvate rapid cu ajutorul unei companii de servicii funerare

Un alt motiv pentru care oamenii apeleaza la aceste companii este acela ca formalitatile vor fi rezolvate mult mai rapid. Formalitatile sunt stricte si au aparut o data cu aderarea Romaniei la UE. Aceste formalitati includ obtinerea unui certificat medical constatator de deces, actele de inhumare sau incinerare, concesionarea locului de veci, avizele de la Procuratura si SANEPID, iar lista poate continua.

Organizarea in amanunt a inmormantarii, neomitand niciun detaliu pe care rudele defunctului nu le cunosc sau il uita

Foarte multe persoane apeleaza la o companie de servicii funerare pentru ca nu cunosc toate detaliile legate de inmormantare si nu au nici timpul si nici energia necesara pentru a se ocupa in amanunt de tot ceea ce tine de aceste formalitati. Spre exemplu, reprezentantii companiei de servicii funerare asigura nu numai servicii conexe precum spalarea, toaletarea, imbalsamarea si transportul decedatului, ci si pachete cu alimente si cu tot ceea ce este necesar sa fie impartit la biserica sau la locul de veci.

Organizarea in amanunt a inmormantarii din partea companiei de servicii funerare include si oferirea unor obiecte traditionale precum lumanari, batiste, coroane, jerbe, cruci, pachete cu colaci, coliva, produse alimentare de post sau de dulce, esarfe, prosoape, iar lista poate continua.

Cele mai citite articole

Share your love