Cele 5 jocuri de cazino pe care merită să le încerci în versiunea lor demo

Jocurile de noroc sunt la mare căutare, iar în ultima vreme a crescut în mod spectaculos popularitatea celor care pot fi practicate online, pe platformele de profil. O astfel de platformă oferă o mulțime de beneficii membrilor săi, inclusiv posibilitatea de a testa jocurile în versiune demo, adică fără mize reale. Diversitatea și accesibilitatea sunt alte avantaje, pentru că jocurile pot fi practicate de oriunde, la orice oră.

Top 5 jocuri de noroc disponibile gratis online

Poți să alegi dintr-o gamă deosebit de variată jocuri de cazino gratis online, însă noi venim în sprijinul tău cu o listă care cuprinde cele mai tari cinci versiuni de jocuri de păcănele ca la aparate. Acestea au fost selectate în funcție de calitatea lor grafică, dar și de popularitatea de care se bucură în rândul gamblerilor, atât în sălile de teren cât și în cele virtuale. Iată cum arată acest top 5:

  1. Gates of Olympus – este un joc lansat în februarie 2021 și produs de Pragmatic Play. Are multiplicatori de la 2x până la 500x și întreaga sa temă se concentrează în jurul mitologiei grecești și al marelui Zeus. Oferă grafică excelentă și posibilități foarte bune de câștig.
  1. Release the Kraken – un alt joc foarte popular, marca Pragmatic Play, care are ca temă lumea subacvatică și uriașa caracatiță care ascunde comori fantastice. Este un joc cu 20 de linii, rotiri gratuite și un excelent coeficient RTP (Return To Player).
  1. Sweet Bonanza – producătorul Pragmatic Play își adjudecă și cel de-al treilea loc în acest top, cu ajutorul jocului Sweet Bonanza. Jocul cu format 6 x 5 este plin de simboluri fructate, ale căror combinații provoacă deliciul gamblerilor, dar și câștiguri memorabile!
  1. Inferno Joker – jocul creat de Play’n GO se află într-o continuă creștere, din punct de vedere al popularității, iar multiplicatorul maxim poate să aibă valoarea de 2500 x. Tematica jocului orbitează în jurul jokerului diabolic, care poate să îți aducă, totuși, câștiguri deosebit de frumoase.
  1. Starburst – printre cele mai populare jocuri cu șeptari, Starburst este produs de NetEnt și este o variantă de păcănele care a câștigat foarte multe premii la competiții din domeniu. Este un joc simplu, cu diamante și șeptari, pe care poți să îl testezi în mod gratuit într-un cazino online, la fel ca celelalte pe care ți le-am prezentat.

Cele mai citite articole

Dacă te-ai familiarizat cu regulile și algoritmul fiecărui joc dintre cele pe care ți le-am prezentat, ai posibilitatea să le practici ulterior apelând la mize reale. Este mult mai bine să începi să joci în mod serios doar după ce ai înțeles exact cum funcționează fiecare joc. Astfel, vei reuși să eviți surprizele neplăcute și să te poți bucura la maximum de cele mai bune șanse de câștig.

În concluzie, un cazino online oferă jucătorilor posibilitatea de a practica în mod gratuit versiunile demonstrative ale celor mai populare jocuri de păcănele. Poți să te alături și tu unei astfel de platforme și să testezi cele mai în vogă jocuri, iar mai apoi să îți etalezi inspirația și abilitățile, pe mize reale. Fii responsabil și gestionează-ți bugetul în mod inteligent! 

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Share your love