Alegerea unei huse perfecte pentru telefon

Puțini oameni au o perspectivă mai clară asupra slăbiciunilor pe care le au telefoanele decât au tehnicienii de reparații smartphone. De cele mai multe ori, acestea se confruntă cu situații de reparare a telefoanelor care s-au defectat din cauza unei căzături sau a unui accident minor neprevăzut. Pentru că lumea este plină de pericole de acest fel care pândesc la tot pasul, mai ales din cauza activităților pe care oamenii le derulează cu rapiditate sau din cauza neatenției, este importantă acționarea în sensul prevenirii unor accidente prin protejarea telefonului cu o husă de protecție potrivită.

Experiența utilizatorilor arată că, deși se încearcă acordarea unei atenții deosebite protecției telefonului, de foarte multe ori este inevitabil să nu se întâmple diverse accidente de acest fel.

De este importantă alegerea unor huse pentru toate modelele de Samsung

Sunt mai multe motive pentru care se recomandă cumpărarea celor mai bune huse pentru toate modelele Samsung:

1. Protejarea telefonului de impact

Cea mai comună problemă despre care reparatorii de telefoane spun că aduce clienții în atelierele de reparații este reprezentată de ecranele de sticlă sparte. Ecranele sunt deosebit de vulnerabile la spargere dacă punctul de impact se află într-un colț al telefonului, unde forța exercitată asupra sticlei este mai concentrată. Pentru un nivel de protecție de bază, trebuie aleasă o carcasă dintr-un material care absoarbe șocurile (cum ar fi silicon sau cauciuc) și care acoperă colțurile vulnerabile ale telefonului. De preferat este să nu fie alese carcase din plastic, deoarece acestea nu absorb șocurile și sunt mai susceptibile să transpună impactul asupra dispozitivului în sine.

2. Prevenirea daunelor generate de modul de utilizare

Dincolo de asta, alegerea husei depinde și de cum și unde este utilizat telefonul. O carcasă subțire poate fi tot ceea ce este nevoie dacă nu este vorba despre un mediu de lucru periculos. Dacă se dorește expunerea designului pe care le au telefoanele Samsung Galaxy, inedite pentru aspectul lor, poate fi încercată o husă subțire translucidă. Husele groase și voluminoase adaugă mai multă greutate telefonului și absorb șocuri mai mari.

Pentru cei predispuși să își spargă telefoanele mai des, cum ar fi categoria adolescenților, sunt recomandate husele supuse unor serii riguroase de teste pentru durabilitate. Acestea pot veni în forma unei huse din policarbonat durabil, cu clape pentru protecția touchscreen-ului sau porturilor.

Considerarea nevoilor pe care le are utilizatorul telefonului

Daunele cauzate de apă sunt mai puțin frecvente decât spargerea ecranului, deși s-a observat de-a lungul timpului de către tehnicienii în reparații telefoane că accidentele acvatice tind să apară mai ales la finalul weekend-urilor și verilor lungi, atunci când înotătorii își iau din greșeală telefoanele în apă pentru o baie pe cinste. În acest sens, sunt recomandate husele impermeabile, testate la impact, care rezistă în cazul unor surprize acvatice.

Dacă sunt întinse constant limitele bateriei telefonului, există în acest sens huse care se dublează ca încărcătoare. Huse folio sau portofel pot adăuga telefonului și alte funcții, acestea oferind în același timp un nivel surprinzător de bun de protecție, deoarece multe dintre ele oferă o acoperire completă în jurul marginilor și o clemă metalică care menține telefonul în poziția dorită.

Articolul Anterior

Cum alegi o ladă congelatoare potrivită pentru restaurant?

Articolul Urmator

Tipuri populare de cafea

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *