Care este cea mai buna reteta de paste cu pui?

O reteta buna cu paste cu pui este solutia perfecta pentru un pranz reusit, dar si o cina de neuitat. Pastele cu pui si sos rosu contin o mutlime de legume excelente, acest fel de mancare fiind foarte sanatos si fiind apreciat chiar si de persoanele care nu prefera sa manance de obicei legume.

Cum se prepara?

Pentru a prepara o portie de paste cu pui, veti avea nevoie de 700 de grame de piept de pui fasii, puiul fiind pus la gatit intr-o tigaie incinsa, alaturi de putin ulei de masline. Pe langa pui se va adauga si sarea, alaturi de piper. Pe masura ce se pregateste puiul, va puteti ocupa de legumele pentru sosul rosu si anume taiati 2 ardei rosii in felii cat mai subtiri, iar 5 rosii pot fi taiate in cuburi cat mai mici. Mai puteti da pe razatoare 1 morcov si taia 150 de g de ciuperci, alaturi de 3 catei de usturoi.

Legumele pot fi puse intr-o tigaie incinsa, alaturi de putin ulei de masline, peste care sa adaugati si niste busuioc. Sosul trebuie gatit pentru o perioada de 15 minute, pana in momentul in care se ingroasa. Imediat ce ati terminat de facut sosul, puteti pune si pastele la fiert intr-o cratita. Alturi de paste, puteti adauga si putina sare. De obicei pastele fierb in jur de 10 minute, deci dupa 10 minute, acestea vor fi bune pentru a fi servite.

Cele mai citite articole

Pieptul de pui va fi amestecat cu sosul de rosii, dar si cu pastele si nu uitati sa indepartati firul de busuioc, daca ati pus planta intreaga. Imediat dupa ce faceti acest lucru, asezati pastele intr-o farfurie si presarati deasupra parmezan ras. De asemenea, mai puteti folosi si alt tip de branza, in functie de preferintele pe care le aveti, astfel incat sa iasa un preparat pe care cu siguranta il veti indragi foarte mult. 

Nu in ultimul rand, puteti savura pastele alaturi de cei dragi si cu siguranta va veti bucurea de un preparat delicios si pe placul vostru.

Alte ponturi

Pentru a prepara paste cu pui, puneti pastele la gatit, dupa ce apa a inceput sa fiarba si mai puteti adauga si putin ulei in momentul in care pastele incep sa fiarba pentru ca in acest fel, pastele nu se vor lipi intre ele. In momentul in care pieptul de pui este gatit, acesta va incepe sa aiba o culoare aurie.

Daca iti doresti sa adaugi mai multe ingrediente, cimbrul este alegerea cea mai buna pentru sosul de rosii, de aceea il poti avea in vedere. Tinand cont de toate aceste sfaturi, puteti sa va bucurati de un fel de mancare pe care il veti indragi mereu foarte mult.

Cele mai citite articole

Share your love