Care sunt avantajele unei canapele extensibile

Foarte populare, practice și multifuncționale, canapelele extensibile înfrumusețează orice spațiu. Prin natura ei, această piesă de mobilier devine sinonimă cu ospitalitatea și confortul. Mulți dintre cei care o aleg fie locuiesc într-o garsonieră, fie au nevoie ocazional de un pat în plus. Simplitatea și caracterul practic sunt principalele avantajele pe are le oferă, însă nu și singurele de care poți să beneficiezi. Iată de ce este indicat să achiziționezi o canapea extensibilă:

Te ajută să economisești spațiu

Fără îndoială, unul dintre avantajele majore ale unei canapele extensibile este faptul că reprezintă soluția optimă pentru a rezolva problema spațiului în living, dormitor sau altă încăpere. De pildă, dacă locuiești într-un apartament mic îți va fi de ajutor o canapea extensibilă și nu un pat pentru că vei avea mai mult loc la dispoziție pe parcursul zilei. De asemenea, dacă nu ai o cameră de oaspeți, poți obține un pat în plus cu o canapea extensibilă în living. Totodată, un astfel de produs este ideal și în camera copiilor, dacă aceasta nu este prea generoasă sau vrei să le oferi mai mult spațiu de joacă ori de studiu atunci când nu dorm.

Îți oferă mai mult confort

O canapea extensibilă înseamnă confort sporit în anumite momente cheie. De exemplu, dacă vrei să te uiți cu partenerul sau întreaga familie la televizor, trebuie doar să extinzi canapeaua și să vă bucurați împreună de un confort maxim.

Ai la dispoziție o gamă largă de modele și culori

Cele mai citite articole

Cu toate că modelele simple au farmecul lor, canapelele extensibile sunt mult mai apreciate și mai des întâlnite. Versatile și aspectuoase, acestea sunt disponibile în diferite forme, stiluri și culori. Vezi aici o mulțime de canapele extensibile deosebite! Tocmai pentru că sunt atât de comune se găsesc în număr mare pe piață, așa că nu este deloc dificil să identifici și tu un produs perfect pentru locuința ta.

Poți beneficia și de spații pentru depozitare

Multe dintre modelele fixe și colțarele standard nu includ nici o ladă unde să-ți poți depozita așternuturi, pilote, prosoape, perne sau orice alte lucruri îți dorești. În schimb, o canapea extensibilă va avea întotdeauna un spațiu de stocare generos dedesubt. Fie că este vorba despre compartimente despărțite sau lăzi încăpătoare, poți să-ți păstrezi aici chiar și hainele pentru sezonul următor care nu mai au loc în dulap. Pe lângă faptul că beneficiezi de anumite spații pentru depozitare, ai acces la ele cu ușurință, indiferent dacă minunata canapea este sau nu extinsă.

Este un produs extrem de versatil

Ai posibilitatea de a folosi canapeaua extensibilă în orice încăpere. Dacă o amplasezi în living, vei avea întotdeauna un loc confortabil unde să te relaxezi după o zi obositoare, dar și un pat în plus pentru oaspeți. În cazul în care te gândești să redecorezi, îți poți muta canapeaua în dormitorul matrimonial sau dormitorul copiilor, unde să fie utilizată pe post de pat. O astfel de piesă este ideală și pentru un hol spațios sau chiar și pentru a amenaja o terasă închisă ori un balcon generos. Practic, canapeaua extensibilă este un articol 2 în 1 pe care îl poți amplasa și folosi în funcție de nevoile și preferințele tale.

Multifuncționalitatea este cuvântul care caracterizează foarte bine o canapea extensibilă. Dacă te gândești să achiziționezi o astfel de piesă de mobilier pentru locuința ta, îndreaptă-ți atenția spre modelele extensibile. Nu știi niciodată când vei avea nevoie de un pat în plus în locuința ta!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 puncte-cheie prin care îți transformi baia într-un spațiu modern și relaxant

Articolul Urmator

Cum alegi cromatica locuintei pentru fiecare camera

Cele mai populare