Casa ta este refugiul tău – cu ce să te îmbraci acasă pentru a te simți bine?

Casa ta este fortăreața ta, acest lucru este de la sine înțeles. Asta înseamnă că aici ar trebui să te simți bine și să vrei să te întorci cu drag după o zi grea de studiu sau de muncă. Acest lucru este valabil nu numai pentru tine, ci și pentru alți membri ai familiei. Ce să porți acasă pentru a te simți confortabil?

Alege hainele tale preferate

Ar trebui să te simți confortabil acasă, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să te simți „forțată” să porți haine formale care nu îți plac – acasă poartă croiuri mai confortabile. De exemplu? În loc de pantaloni formali strâmți sau chiar blugi – alege colanți sau pantaloni de trening lejeri. Vei descoperi rapid cum țesătura drăguță și plăcută te înfășoară și oferă confort indiferent de anotimp!

Asigură-te că picioarele tale sunt confortabile

În timp ce nimeni nu poartă pantofi de casă vara, iarna – ar trebui să ai mai multă grijă la asta. În prezent, apartamentele sau casele unifamiliale dotate cu încălzire prin pardoseală reprezintă încă o minoritate în construcția de locuințe. În consecință – asigură-te că investești în papuci de damă confortabili, datorită cărora te vei proteja puțin de frigul care vine din podea.

Cele mai citite articole

Vei aprecia confortul oferit de papucii de damă mai ales toamna și iarna. Încălțămintea moale și călduroasă pentru casă îți va face ridicatul din pat mai ușor, atunci când trebuie să părăsești patul cald și plăcut – le vei pune în picioare, bucurându-te de un confort termic excelent dat de încălțămintea pentru casă. Seara, la rândul lor, papucii de damă îți vor permite să te învelești într-o caldură plăcută atunci când este întuneric și frig în afara locuinței tale.

Asigură-ți prospețimea

Deși poate părea evident, uneori se întâmplă să uităm de asta. Trebuie să te echipezi cu mai mult de un set de haine, precum și cu încălțăminte de casă. În acest moment, ți se poate părea inutil, dar pentru a menține confortul deplin – ar trebui să porți și haine prin casă care să-ți ofere o prospețime plăcută, adică să nu fie murdare.

Prin urmare, asigură-te că ai întotdeauna în stoc un set suplimentar de haine de casă în timp ce un altul este la spălat. Mai mult, același principiu se aplică și în cazul papucilor: îi porți zilnic, câteva ore pe zi. Merită să te echipezi cu cel puțin două perechi și să le aerisești pe rând în mod regulat (spălarea în majoritatea cazurilor nu este recomandată și poate deteriora destul de mult papucii) – neapărat într-un loc ferit de umezeală.

Nu face nimic cu forța!

Cum să te simți confortabil în propria casă? În primul rând, amintește-ți să nu forțezi nimic. Sfatul nostru de mai sus este pentru persoanele cărora le place acest tip de ținută lejeră. Suntem conștienți, însă, că oamenii sunt diferiți și, prin urmare, unii preferă să poarte haine obișnuite și acasă. Dacă ești una dintre persoanele care se simt cel mai bine acasă în pantalonii chino pe care îi poartă la muncă, iar gândul să porți pantaloni de trening largi îți dă palpitații – nu face nimic împotriva ta voinței tale. Amintește-ți că trebuie să te simți confortabil în propria ta casă și că ție ar trebui să-ți placă ținuta pe care o îmbrăci după ce te întorci de la serviciu sau de la școală!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Microfonul directional – pentru detectivi sau pentru uz personal?

Articolul Urmator

4 metode eficiente prin care crești durata de viață a mașinii

Cele mai populare