Cauți o chiuvetă pentru baie? Află dacă ai putea să îți cumperi o chiuvetă colorată

Asemenea oricărei camere din casa ta, baia este o cameră în care poți incorpora orice stil de design interior dorești, precum poți și să te joci cu o multitudine de culori și texturi.

Un aspect al designului care se va dovedi a fi o piesă centrală și un punct focal al băii tale este chiuveta.

Descoperă în continuare dacă ar trebui să iei în considerare o chiuvetă de baie colorată

Pornind de la produsele cele mai căutate și vândute, există câteva culori pentru chiuveta de baie care funcționează aproape întotdeauna, indiferent de designul pe care îl alegi. 

Aceste culori includ în principal alb, negru și gri, dar pot funcționa și alte culori neutre. De exemplu, un lavoar de la Hornbach.ro poate să fie exact piesă centrală pentru baia ta.

De asemenea, chiuvetele de baie colorate dar asortate cu culori neutre aduc un sentiment de calm și relaxare în baia ta. De exemplu, auriul și argintiul s-ar putea să nu funcționeze în fiecare design de baie, dar dacă sunt folosite în schema de culori, pot fi piese frumoase.

Există o varietate de modele de chiuvete pentru baie care se potrivesc cu multe culori diferite ale designului. Există, totuși, câteva culori de care vei dori să stai departe, indiferent de designul băii. 

Cele mai citite articole

De exemplu, galbenul muștar și orice culoare neon/ fosforescenta sau orice verde închis nu funcționează cu adevărat pentru un lavoar. Aceste culori pot funcționa cu siguranță în alte elemente ale băii, dar deoarece chiuveta de baie reprezintă aspectul central al băii, vei dori să te asiguri că nu intră în conflict cu alte culori pe care le incluzi în design.

Dacă designul se concentrează în jurul elementelor rustice sau naturale, poate trebuie să iei în considerare o chiuvetă de baie de o culoare similară. De exemplu, poți alege să încerci câteva tonuri naturale, precum maro sau gri.

Totodată, trebuie să iei în considerare înainte de a face orice achiziție cum se vor vedea culorile în funcție de ce lumină vei avea în baie. Acest aspect destul de important poate fi scăpat din vedere atunci când te duci să cumperi un produs din magazin, de aceea este important să te uiți pe codul de culoare al produsului.

Culoarea este atât un aspect important al designului unei băi, cât și un punct central al chiuvetei din baie. Cu o gamă largă de culori din care poți alege, trebuie să alegi una care să funcționeze excelent pentru întreg proiectul, adică pentru toată baia.

Și dacă te-ai gandit chiar la o nonculoare, respectiv negru, este important să știi că poate să funcționeze în multe designuri diferite de baie. În esență, îl poți încorpora în orice design de baie dacă are accesoriile potrivite, dar nu vei putea observa dacă chiuveta este murdară. Asta înseamnă că dacă îți place să fie casa curată, o chiuvetă neagră nu te va ajuta în acest sens.

Există, în esență, infinite modele de lavoare pentru baie, așa că alegerea unei culori pentru chiuveta de baie potrivită reprezintă un pas esențial pentru a armoniza designul general.

Sursa Foto: Pexels.com.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Visezi sa ai propriul restaurant? Descopera 5 pasi esentiali pentru o afacere prospera

Articolul Urmator

Ce este metoda Montessori și ce beneficii are

Cele mai populare