Ce aplicații trebuie pentru smartwatch?

Smartwatch-urile sunt dispozitive inteligente care se conectează la telefoane, oferind nenumărate avantaje atât din punct de vedere al eficienței muncii, dar și al organizării ori distracției. Pentru a beneficia cât mai mult de funcționalitățile unui smartphone, va trebui să instalezi unele aplicații, în funcție de nevoile și preferințele tale personale. 

  • Accu Weather

Această aplicație este realizată de o companie gigant din domeniu, oferind toate informații meteo pe care ți le-ai putea dori. Fiind cea mai utilizată aplicație pentru vreme, Accuweather îți pune la dispoziție prognoze precise, care te vor ajuta să îți alegi hainele în funcție de temperatura de afară, dar și să planifici cele mai avantajoase concedii și călătorii. Având un design minimalist, aplicația este foarte bine optimizată pentru toate categoriile de platforme, inclusiv pentru un ceas smartwatch Xiaomi Haylou. În plus, poate fi descărcată gratuit. 

  • Google Keep

Dacă ești o persoană organizată, care își ia notițe frecvent, cu siguranță vei fi cucerit de această aplicație. Disponibilă pe multe dispozitive, Keep Notes îți permite să iei notițe, dar și să le accesezi rapid, indiferent unde te afli. Toate notițele sunt stocate în cloud, astfel încât le vei putea accesa cu ușurință atunci când te vei muta pe tabletă sau laptop.

  • Sleep as Android

Această aplicație îți monitorizează somnul și îți semnalează punctele slabe și cele tari ale momentelor tale de odihnă. Spre deosebire de ceasurile cu alarmă obișnuite, un smartwatch cu aplicația Sleep as Android instalată va alege momentul optim în care să te trezească, atunci când te afli în ciclul de somn ușor. 

  • Find My Phone

Această aplicație este utilă atât pentru smartphone-ul tău, dar și pentru smartwatch. Cu ajutorul ei vei putea afla locația ceasului tău dacă îl pierzi sau dacă este furat. Această aplicație este obligatoriu să fie instalată în smartwatch-ul tău, încă din primul moment după ce l-ai scos din cutie. 

  • Shazam 

Această aplicație dedicată utilizatorilor pasionați de muzică, este una dintre cele mai populare din lume. Dacă asculți muzică și vrei să afli numele unei melodii, nu va mai fi nevoie să scoți telefonul, deoarece poți lansa aplicația direct de pe smartwatch. Informațiile vor fi disponibile și pe smartphone, dar și pe alte dispozitive conectate în cloud. 

  • Rămâi hidratat: Water Drink Reminder

De multe ori, cele mai banale griji legate de propria persoană sunt neglijate de majoritatea oamenilor. Inclusiv hidratarea are de suferit din cauza programului încărcat și a priorităților zilnice, însă această aplicație aduce un beneficiu major în această direcție. Water Drink Reminder este aplicația care îți va aminti să bei apă la intervale regulate, astfel încât organismul tău să fie hidratat într-un mod adecvat cu vârsta, înălțimea și greutatea ta. 

  • Spotify

Tot pentru iubitorii de muzică, această aplicație este cea mai populară din lume, oferind colecții de milioane de cântece. De asemenea, sunt disponibile diverse podcasturi, audiobooks sau cursuri pe diferite teme. Spotify oferă cele mai înalte standarde, din acest motiv nu are o concurență reală care să îi ridice probleme. Aplicația există atât în varianta gratuită, dar care conține reclame, precum și în varianta premium, fără reclame. 

  • Cardiogram

Este o aplicație care monitorizează ritmul cardiac, oferind informații importante despre nivelul de stres și modul în care organismul reacționează la factorii de mediu, De asemenea, aplicația monitorizează pulsul în funcție de efortul fizic, oferind o imagine completă despre sănătatea inimii, pentru o perioadă lungă de timp. Avantajul major este faptul că e disponibilă gratuit, oferind însă și varianta premium, cu funcționalități de top. 

Ceasul inteligent este un accesoriu care îți va ușura viața din multe puncte de vedere. În funcție de modelul pe care îl ai, poți opta pentru diverse aplicații care te vor ajuta să beneficiezi la maxim de toate funcționalitățile oferite. 

Articolul Anterior

TOP 4 motive pentru care trebuie să-ți organizezi ziua de naștere în oraș

Articolul Urmator

Cum reduci anxietatea prin sport: exerciții eficiente

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *