Ce presupune o angajare in domeniul videochat?

Pana nu demult, domeniul videochat era privit cu destul de multa reticenta, atat de fete, cat si de societate. Acum, videochatul este privit ca o activitate perfect legala, o activitate care le aduce venituri suplimentare fetelor, venituri care sunt mai mult decat satisfacatoare, dar care le aduce si multe oportunitati de avansare in cariera, multe beneficii pentru cele care stiu sa investeasca in imaginea lor fizica si in profilul psihologic.

O angajare in cadrul unui videochat reprezinta o alegere cat se poate de normala, legala si benefica din punctul de vedere al castigurilor.

Ce calitati trebuie sa aiba viitoarele modele videochat?

Fetele care doresc sa se angajeze in cadrul unui mare studio videochat, asa cum este White Agency, trebuie sa aiba unele calitati, atat fizice, cat si intelectuale si emotionale. Pana nu demult, se credea ca numai aspectul fizic conteaza la angajarea in domeniul videochat, insa lucrurile stau diferit, criteriile de angajare sunt altele.

Intr-adevar, modelul videochat trebuie sa aiba un aspect placut, dar nu de tipul 90 – 60 – 90, sa fie ingrijite, sa aiba o manichiura frumoasa, o dantura impecabila, sa se machieze si sa isi ingrijeasca parul, sa se tunda, sa se vopseasca si sa se coafeze in mod constant.

Dar nu numai aspectul fizic conteaza, ci si felul in care vorbesc, cat de bine stapanesc limba romana, precum si o limba straina, de cele mai multe ori fiind necesara limba engleza. Mai este important si felul in care pot sa intretina o conversatie, cat de multa rabdare au sa asculte problemele clientilor despre care acestia le vorbesc in timpul sesiunilor de chat video, dar si cat de deschise sunt la diferite propuneri.

Cele mai citite articole

In plus, modelele videochat trebuie sa manifeste o atitudine placuta fata de clienti si sa isi doreasca sa ii tina aproape, sa ii fidelizeze si sa ii determine sa se intoarca ori de cate ori sunt online.

Ce avantaje au modelele care se angajeaza in cadrul unui studio videochat?

Avantajele pe care le au modelele videochat sunt multiple. In primul rand, fetelor care se angajeaza in studio si nu sunt din Bucuresti, ci din provincie, li se ofera posibilitatea de a locui intr-o locatie ultracentrala, intr-un apartament de lux, aproape de studio.

De asemenea, modelele beneficiaza in mod constant de traininguri, primesc sfaturi despre cum sa se machieze si cum sa vorbeasca astfel incat sa atraga clientii, cum sa se imbrace in asa fel incat sa fie placute, ce fraze sa evite sa foloseasca, iar lista poate continua.

In plus, comisioanele si bonusurile sunt foarte mari si sunt special create pentru a fi atinse de modelele care isi dau silinta in acest job, astfel incat sa obtina nu numai venituri mai mari, ci si sentimentul de implinire pe plan profesional.

Nu in ultimul rand, modelele videochat au un program foarte flexibil in asa fel inca sa poata merge si la facultate sau la un alt job, sa poata sa se ocupe de familie sau de treburile casnice, dar si de aspectul lor fizic, sa aiba timp sa mearga la sala sau la saloanele de infrumusetare.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum poti sa folosesti balustradele din sticla intr-un mod placut?

Articolul Urmator

Ce sunt tocatoarele de deseuri si cand sunt utile?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *