Ceremonia de înmormântare şi lista de cumpărături – iată cum te ajută reprezentanţii companiilor de servicii funerare să depăşeşti situaţia

Pentru că lista de cumpărături pentru înmormântare este lungă, actele sunt stufoase şi greu de obţinut, cele mai multe persoane care trec prin pierderea unei persoane dragi apelează la o companie de servicii funerare sector 5 pentru a-i ajuta să depăşească aceste momente dificile.

Trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi reprezintă un moment dificil în viaţa celor care îşi plâng durerea şi suferinţa, iar dincolo de factorul emoţional puternic, este necesară şi îndeplinirea tuturor cutumelor ce ţin de inormantare şi a respectării etapelor birocratice. În situaţia de deces a unui membru al familiei, pentru că urmaşii să nu se lase “doborâţi” de acest eveniment neplăcut, despărţirea trupească şi sufletească este facilitată de ajutorul oferit de reprezentanţii unei firme de servicii funerare.

Înmormântarea cu ajutorul unei firme de pompe funebre – cea mai eficientă metodă de a eficientiza timpul şi costurile

Una din cele mai simple modalităţi pentru eficientizare a timpului şi a costurilor, precum şi pentru obţinerea garanţiei unei ceremonii mortuare prin intermediul căreia să se cinstească memoria defunctului este aceea de a apela la o firmă de servicii de pompe funebre care se ocupă în detaliu de lucrurile esenţiale unei înmormântări. În funcţie de bugetul persoanei care se ocupă de plătirea acestor proceduri şi de pachetul funerar ales, dotările pot să difere şi lista de cumpărături este diferită.

Dacă înmormântarea are loc într-o lună de vară, este necesar un capac frigorific care să însoţească coşciugul până la oficierea slujbei, iar pachetele clasice se încadrează chiar în ajutorul de inmormantare şi includ sicriul, transportul funerar, crucea şi alte articole necesare acestui eveniment.

În cazul înmormântării pe cont propriu, este destul de dificil pentru rude şi apropiaţi să se ocupe personal de fiecare detaliu necesar înmormântării din diferite motive.

Avantajele solicitării ajutorului unei companii de servicii funerare pentru alcătuirea listei de cumpărături de înmormântare şi nu numai

Solicitarea ajutorului unei echipe de pompe funebre pentru a îndeplini toate cutumele ce ţin de înmormântare este eficientă pentru că:

·  timpul de la deces şi până la înmormântare este destul de scurt, tradiţiile româneşti spun că persoană decedată trebuie îngropată în a treia zi după deces, iar pentru o persoană simplă, respectarea tradiţiilor şi cumpărarea tuturor celor necesare este foarte grea;

·  preţul unui pachet de înmormântare este avantajos, se încadrează în ajutorul de înmormântare, putând fi comandat prin simpla prezentare a talonului de pensie;

·  stresul şi emoţiile în plus sunt mai mici, pentru ca rudele defuncţilor vor putea să îşi plângă în linişte defuncţii, fără a alerga inutil după cumpărături.

Lista cu lucruri utile pentru inmormantare

Pentru ca înmormântarea să aibă loc în mod corespunzător, este necesar ca rudele defuncţilor să prezinte, să cumpere sau să obţină:

·  actele pentru deces, inclusiv procedura de deces acasă;

·  locul de veci;

·  transportul persoanei decedate;

·  serviciile de îmbăiere, îmbălsămare şi îmbrăcare;

·  sicriu şi cruce;

·  coliva, coroane, lumânări şi alte articole funerare, vin şi vin cu ulei, doliu de uşă şi de piept şi pachete alimentare.

Articolul Anterior

Care este rolul unui notar public ?

Articolul Urmator

Cum îţi pot complica viaţa hemoroizii dacă nu sunt trataţi la timp?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *