Cum alegi aranjamentele florale potrivite pentru cununia religioasă

O nuntă este incompletă fără aranjamentele florale. Acestea fac parte din décor și din povestea voastră și bucură privirile invitaților cu aspectul lor. În funcție de tipul evenimentului și de tematica aleasă, aranjamentele florale trebuie alese în funcție de specificațiile fiecărui loc.

Înainte de a alege aranjamentele florale potrivite, trebuie să aflii care este utilitatea lor și de ce sunt atât de îndrăgite, devenind un aspect principal al unei nunți.

Necesitatea aranjamentelor florale la nuntă

Tot ce ține de aranjamentele florale trebuie să fie făcut în funcție de preferințele tale și de modul în care alegi să le încadrezi în décor. Iată principalele motive pentru care acestea sunt atât de necesare:

  • Florile reprezintă o pată de culoare și sunt aranjamentele care completează discret și înviorează toate celelalte elemente frumoase ale nunții.
  • Poziționarea bună și corectă a florilor, dar și folosirea frunzelor în compoziția lor, creează iluzia unui décor dinamic compus din multe flori.
  • Trandafirii, bujori, crinii, hortensiile, orhideele, lisianthus, minirosele și calele sunt florile cu care nu o să dai greș niciodată.
  • Poți folosi aranjamente florale parfumate și secutoare pentru a da impresia că sunt mai multe flori în compoziția sa. Cele mai parfumate flori din care se pot compune aranjamente florale sunt trandafirii, freziile, crinii, zambilele, narcisele, bujorii și iasomia.

Aranjamentele florale potrivite pentru ceremonia religioasă

Aranjamentele florale de la ceremonia religioasă sunt elementele cheie ale unei nunții și se regăsesc în cele mai reprezentative fotografii. Biserica poate fi împodobită cu diferite aranjamente florale, pentru a adăuga un plus sentimentului de pace, prospețime și solemnitate. Pentru ele, se folosesc cu preponderență trandafirii, crinii, lalelele, margaretele sau calele.

Covorul roșu care îți va purta pașii spre altar, eventual cu petale de flori.

Aranjamentele florale pentru nuntă în vaze și boluri în culori pastelate și mai voluminoase, vor conferi interiorului bisericii un aspect de excepție, deoarece vor contrasta cu nuanțele întunecate. Decorul floral trebuie să evidențieze frumusețea nunții, astfel că fie optați pentru ceva simplu, fie pentru ceva mai dichisit, nu uitați că florile naturale sunt mereu cele în tendințe.

Stalpisori decorati cu tul sau voal și aranjament floral, sfeșnice cu lumânări, și alte elemente de decor.

Aruncarea petalelor pentru oaspeți se va face la ieșirea din biserică. Acest lucru face o fotografie memorabilă. Ca variantă puteți solicita oaspeților să arunce frunze, ierburi sau confetti ecologice ca alternative.

Decorarea culoarului este o parte semnificativă a împodobirii locului pentru că aici se vor face foarte multe poze. Se poate orna folosind o arcadă de flori însoțită de stâlpișori decorați cu lumânări și aranjamente florale.

Dacă evenimentul tău va avea loc curând și ai nevoie de flori, poți apela la  serviciul de livrare flori Bucuresti de la Maison d’Or .

Articolul Anterior

Ce beneficii aduce consumul de ulei de oregano? Ce tratează şi cum poate fi folosit?

Articolul Urmator

Infografic – Importanța lămpilor UV în asigurarea sănătății

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *