Cum să obții un stil office confortabil și deosebit

Când vine vorba de stilul office, majoritatea femeilor au tendința de a-l păstra destul de simplu și confortabil. De altfel, nu este recomandat să sacrifici sentimentul de confort având în vedere că petreci destul de mult timp la birou, purtând acea ținută. Și nu există nimic mai supărător decât să îți dai seama că pantalonii, bluza sau sacoul tău sunt inconfortabile, în timp ce știi că te așteaptă 8 ore întregi de muncă. 

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le facem atunci când vine vorba de shopping este să cumpărăm piese vestimentare tocmai pentru aspectul lor și să nu luăm în considerare nivelul de confort oferit. Adevărul este că, atunci când cumperi din impuls, probabil vei achiziționa piese care vor sta pur și simplu în dulapul tău. În loc să repeți această greșeală de nenumărate ori, derulează în jos și citește mai multe despre cum să-ți construiești o garderobă excelentă pregătită pentru birou și despre piesele exacte de care ai nevoie pentru a-ți păstra stilul profesional, elegant și practic.

Alege mărimea potrivită – Numerele sau literele care marchează mărimile pe care le purtăm sunt pur și simplu un ghid și, de multe ori, nu sunt exacte. De la un magazin la altul, definiția acestor mărimi poate varia cu adevărat, așa că a te concentra prea mult asupra lor nu te va ajuta pe tine sau jocul tău de stil. În schimb, concentrează-te pe mărime și construiește-ți o garderobă bazată pe piesele care îți plac pe tine – nu pe mărimea pe care crezi că ar trebui să o ai.

Alege materialul potrivit – Caută materiale care te fac să te simți confortabil și investește mai degrabă în acelea. Pentru că atunci când te simți inconfortabil se vede, și mai ales, nu te poți concentra la ceea ce ai de făcut! De exemplu, bumbacul este preferat de majoritatea femeilor și vei găsi o mulțime de bluze office din acest material. De asemenea, este potrivit pentru orice anotimp. 

Cele mai citite articole

Concentrează-te pe achiziționarea pieselor practice – Sigur, rochiile de gală sunt frumoase – dar le poți purta la birou sau la un prânz în oraș? Am putea cu toții să achiziționăm doar piesele pe care le visăm, în detrimentul celor de care avem nevoie, dar atunci am avea cu toții garderobe nepractice și imposibil de purtat. Investește în piese pe care vei dori să le porți de fiecare dată, pe care te poți vedea purtându-le la birou și pe care le poți schimba apoi pentru o ieșire în oraș.

Piese must-have pentru a accentua stilul confortabil la birou

Bluze office – probabil cele mai practice și cel mai ușor de purtat și integrat într-o ținută office. Bluzele office sunt lejere și îți oferă în același timp un aspect chic. Există o mulțime de modele pe care le poți achiziționa de la RESENSE, realizate din materiale de calitate și extrem de comode. Poți alege dintr-o varietate largă de imprimeuri și croieli deosebite, în funcție de stilul tău personal. 

Rochii office – rochiile sunt extrem de practice și comode dacă alegi croiala și lungimea potrivită pentru birou. De asemenea, poți achiziționa modele care să iasă plăcut în evidență, oferindu-ți un look feminin și lejer. Pe resense.ro vei descoperi, de asemenea, o mulțime de rochii potrivite pentru acest context. 

Așadar, cel mai important este să reușești să-ți creezi ținute pentru birou comode și deosebite în același timp. Acest lucru îți va oferi încredere în tine și spor în activitățile întreprinse!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

6 vinuri din soiuri românești

Articolul Urmator

5 pași cheie pentru a avea un viitor financiar mai stabil

Cele mai populare