Florile protectoare ale celor născuți toamna

Să primești flori viu colorate și frumos parfumate toamna, când toată natura este colorată în nuanțe de maro și auriu este cu adevărat minunat. Starea de spirit melancolică ți se schimbă automat și toată casa prinde viață, doar cu un buchet de flori. Așadar, să faci o femeie fericită este simplu dacă știi ce flori îi se potrivesc. Luna în care te-ai născut spune câteva lucruri despre tine și personalitatea ta, așa că astăzi vom afla care sunt florile potrivite persoanelor născute toamna.

Floarea lunii septembrie – Aster

Cunoscută în popor sub denumirea de steluţă, aster este o floare reprezentativă pentru începutul toamnei. Semnificaţiile acestei flori datează din vremuri străvechi de când se vorbeşte despre aster ca fiind un simbol al iubirii, credinţei şi înţelepciunii. Persoanele care oferă steluţe în dar transmit mesajul că sunt protectori, indiferent pentru ce culori se optează. Această floare semnifică iubire, credință și înțelepciune. Astra este adesea numită trandafir de toamnă, deoarece înflorește la începutul toamnei. Prin urmare, este un simbol al femeilor născute sub semnul Fecioarei zodiacale. De asemenea, florile albe și violete sunt alte flori potrivite celor născuți în luna septembrie.

Octombrie- luna Gălbenelelor

Gălbenelele sunt florile ce aduc strălucire zilelor de toamnă. Minunata floare este cunoscută pentru proprietățile sale antiiseptice și antiinflamatori. Într-o legendă despre Maica Domnului, se spunea că în timpul fugii ei din Egipt, împreună cu Iosif și pruncul Iisus, hoții i-ar fi furat punga și când au deschis-o, nu au găsit în aceasta bani, ci gălbenele. Aceste flori au fost utilizate, totuși, nu numai de creștini ca daruri pentru divinitate, ci și de azteci, budiști, hinduși și adepți ai unor religii păgâne, poate și datorită puternicelor lor conexiuni cu soarele și forța sa de reînviere. Nu întâmplător, gălbenelele erau poreclite „ierburile soarelui”, reprezentând o pasiune fierbinte și chiar creativitatea. Florile simbolizează căldura, protecția și transformarea, calități pe care și persoanele născute în luna octombrie le au.

Noiembrie- luna Crizantemelor

Considerată floarea toamnelor târzii, crizantema înfloreşte atunci când celelalte flori din grădină au ajuns la capătul destinaţiei. Floarea este foarte îndrăgită datorită popularităţii şi bogăţiei coloristice. Potrivit unei străvechi legende chinezești, în urma cu 3000 de ani, un împărat a aflat că în insula Libelulei din marea Răsăritului (Japonia) exista o planta magică înzestrată cu darul de a întineri oamenii.Însă, întrucât putea fi culeasă numai de către cei nevarstnici, el a trimis către insula o expediție formată din 12 tineri bărbați si 12 femei tinere. Odată ajunși pe insulă, după ce supraviețuiseră unei furtuni teribile și atacului unor șerpi de mare , ei nu au găsit nici un locuitor și nici o planta magică .Stabiliți pe insula Răsăritului, au devenit vestiți pentru cultivarea și negoțul cu crizantemele de aur.Încă se consideră că așa a apărut poporul Japonez, iar crizantema este floare care a stat la baza acestuia.  Crizantema simbolizează veselia, calmul și optimismul. Potrivit principiilor Feng Shui, aceste flori aduc fercirea. Persoanele născute în Noiembrie sunt dure la suprafață, dar clade și blânde în interior.

Orice floare ai alege, buchetele de toamnă sunt speciale datorită florilor frumos colorate pe care le conțin. Dacă nu ai timp să treci pe la florărie, ai opțiunea de livrare flori online de la Maison d’Or. Acum este momentul potrivit pentru a face un cadou special!

Articolul Anterior

Binecuvântarea – darul iubirii divine pentru sufletul credincioșilor

Articolul Urmator

Cum alcătuiești o ținută cocktail impecabilă – tips & tricks, pentru bărbați

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *