Ghidul începătorului în jocurile de noroc online

Mediul online s-a dezvoltat enorm în ultimii 10 ani. Se poate spune că trăim permanent conectați. Facem cumpărături, comunicăm, căutăm informații importante și ne relaxăm cu ajutorul internetului. Și, cum jocurile de noroc au reprezentat o sursă de divertisment din cele mai vechi timpuri, nu este de mirare că au ajuns repede și în online. Apariția cazinourilor online a facilitat jocul pentru că jucătorii nu mai depind de un program și nu mai trebuie să se deplaseze de acasă sau din locul unde se află. Unele persoane se înscriu pe platformele de jocuri de noroc online după ce au jucat anterior în cazinouri fizice, în timp ce altele încep direct în cazinourile online. Indiferent în ce categorie de începător te încadrezi, trebuie să știi anumite lucruri înainte de a juca online. Descoperă care sunt acestea în scurtul nostru ghid. 

Ce jocuri de noroc poți juca la cazinourile online

Sloturi

Cunoscute și ca „păcănele“ online, sloturile sunt cele mai populare jocuri de pe platformele de gambling. Simple și ușor de învățat, sloturile au o grafică atractivă și tematici diverse, pe gustul tuturor. Dacă într-un cazino fizic oferta este limitată de numărul de aparate, în cazinourile online poți alege dintre sute de titluri. 

Blackjack și alte jocuri de cărți

Blackjack este un joc de cărți care presupune și noroc, și atenție, și echilibru emoțional. În cazinourile online, există multe versiuni de blackjack. Poți juca online și alte jocuri populare de cărți.

Ruleta

Ruleta este un joc popular în cazinourile fizice, dar se bucură de succes și în online. Ruleta este bine reconstituită în cazinourile online, astfel că experiența este asemănătoare. Ai la dispoziție aceleași pariuri ca într-un cazino obișnuit. 

Keno

Keno este un joc de tip loterie care se organizează în diferite țări. Jucătorul alege un număr sau mai multe și speră că acestea vor fi extrase la următorul joc. În România, sunt foarte populare jocurile keno din Grecia, Italia și Polonia.

Ce trebuie să faci înainte de a alege un cazino online

Verifică licența de funcționare

Cele mai citite articole

Orice cazino online care operează în România are nevoie de o licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, instituția care reglementează gamblingul. Licența este garanția faptului că firma care posedă cazinoul își desfășoară activitatea conform legislației în vigoare și își respectă obligațiile față de clienți. Pentru a verifica dacă un cazino online are licență, uită-te pe prima pagină a site-ului acestuia. Acolo, trebuie să se afle seria și valabilitatea licenței. Poți verifica licențierea și pe site-ul ONJN. Dacă joci la un cazino online fără licență, riști pierderea banilor din cont și o amendă mare.

Analizează interfața și oferta

Pentru a te relaxa cu jocuri de noroc, ai nevoie de un site sau de o aplicație care funcționează fără probleme și care facilitează navigarea de la un joc la altul. Înainte de a-ți face cont la un cazino online, analizează interfața site-ului pentru a vedea dacă este pe placul tău. De asemenea, verifică oferta de jocuri ca să descoperi dacă este destul de variată sau dacă regăsești în ea jocurile preferate.

Cum depui și retragi bani la un cazino online

Cele mai multe platforme de gambling au mai multe metode de plată, printre care:

  • portofelul electronic;
  • cardul bancar;
  • transferul bancar;
  • cartelele preplătite;
  • aplicații online de banking.

Fiecare metodă de depunere a banilor în contul de cazino poate varia ca durată. De exemplu, transferul bancar durează câteva zile, în timp ce plata prin intermediul unui card bancar se face imediat. Retragerea câștigurilor se face într-un cont bancar.

Care este atitudinea corectă față de jocurile de noroc

Este important ca începător să știi că jocurile de noroc te pot face să pierzi controlul, cu nedorite consecințe negative. Privește jocurile de noroc doar ca pe un hobby și fii atent să nu pierzi prea mulți bani sau timp în cazinourile online. 

Familiarizarea cu jocurile de noroc online se face rapid. Ține cont de ghidul nostru pentru începători și joacă mereu responsabil.

Cele mai citite articole

Share your love