Grupul Carmistin a anunțat începerea procesului de conversie a terenurilor sale către agricultura BIO, conform declarației făcute de Iustin Paraschiv, președintele companiei

Grupul Carmistin a introdus pe piața din România un produs de top din gama BIO: ouăle BIO La Provincia, pentru a răspunde cererii tot mai mari de produse ecologice și de înaltă calitate. Această lansare reconfirmă angajamentul Grupului Carmistin de a dezvolta o agricultură ecologică, oferind publicului alimente sănătoase, de înaltă calitate și produse responsabil.

Iustin Paraschiv, antreprenorul și președintele companiei, stă în spatele acestei strategii și și-a asumat încă de la înființarea companiei misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare din România. 

El este cunoscut pentru gândirea sa inovatoare și preocuparea sa constantă pentru progres și schimbare în industria în care activează. Antreprenorul a demonstrat că este posibil să construiești o afacere profitabilă prin practici etice și responsabile, care aduc beneficii atât companiei, cât și comunității și mediului înconjurător.

Astfel de direcții ar trebui să fie susținute și promovate în întreaga industrie alimentară pentru a garanta produse de cea mai bună calitate publicului larg. Agricultura BIO devine una dintre prioritățile Grupului Carmistin! La Provincia, brandul renumit al grupului, a adus o noutate pe piața produselor BIO odată cu lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, fiind al doilea produs BIO din portofoliul brandului.

La Provincia este un brand de referință în industria agroalimentară românească, care oferă consumatorilor un portofoliu diversificat de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase. Ouale BIO La Provincia, ca produs vârf de gamă, provin de la găini crescute în condiții optime, cu acces în aer liber și hrănite exclusiv cu produse provenite din agricultură ecologică. Aceste ouă BIO La Provincia reprezintă un exemplu de aliment ecologic, care susține dezvoltarea agroalimentară responsabilă și sustenabilă.

Lansarea aceasta reprezintă o evoluție importantă în dezvoltarea gamei de produse BIO a brandului La Provincia și consolidează poziția acestuia pe piața produselor sănătoase și sustenabile.

Cele mai citite articole

Iustin Paraschiv, omul de afaceri și președintele Carmistin, a declarat că această inițiativă a companiei vine ca răspuns la creșterea cererii de produse BIO din partea publicului larg. De asemenea, antreprenorul a subliniat importanța promovării unui stil de viață sănătos și responsabil față de mediu. 

În acest sens, Grupul Carmistin a adoptat o strategie de dezvoltare orientată spre o alimentație cât mai sănătoasă și sustenabilă. O parte semnificativă a acestei strategii de producție responsabilă se concentrează pe agricultura BIO. Grupul Carmistin a investit considerabil în această direcție, cu scopul de a se asigura că produsele sale provin din surse sigure și sustenabile. Compania desfășoară în prezent un proces complex de conversie a terenurilor agricole proprii către agricultura BIO, care asigură hrana fermelor La Provincia.

Am început procesul de conversie a terenurilor noastre către agricultura BIO„, a anunțat Iustin Paraschiv, președintele Carmistin! Până în prezent, acest proces acoperă mai mult de 30% din totalul de 7.000 ha de teren agricol deținut de Grupul Carmistin. Odată cu această tranziție, compania își propune să dezvolte producția de alimente sănătoase și sustenabile, răspunzând astfel nevoilor actuale ale consumatorilor.

Pe lângă conversia terenurilor agricole proprii către agricultura bio, Grupul Carmistin a luat o altă măsură importantă pentru a asigura producția de alimente sănătoase și sustenabile. Aceasta constă în dezvoltarea unor abatoare certificate exclusiv pentru alimentația BIO. Aceste abatoare sunt concepute special pentru a asigura proveniența produselor din carne din surse sigure și sustenabile, garantând calitatea superioară a acestora.

La Provincia este singurul brand românesc care deține două abatoare certificate pentru alimentația BIO. Alegerea atentă a materiei prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și utilizarea metodelor inovatoare de producție demonstrează eforturile constante ale companiei de a oferi consumatorilor produse ecologice și sănătoase pentru consum.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestei strategii și a declarat că prioritizarea producției de alimente sănătoase și sustenabile este o responsabilitate asumată față de consumatorii companiei și față de mediu. Omul de afaceri a adăugat că, prin aceste măsuri concrete, Grupul Carmistin dorește să fie un exemplu de companie responsabilă în industria alimentară și să educe piața cu privire la beneficiile consumului de alimente sănătoase și sustenabile.

Grupul Carmistin se implică activ în promovarea agriculturii BIO și în asigurarea unei producții alimentare responsabile. Într-o societate în care consumatorii sunt din ce în ce mai interesați de produsele alimentare premium și BIO, această strategie devine din ce în ce mai importantă și necesară. Prin producția și comercializarea produselor BIO, La Provincia susține o dezvoltare agroalimentară durabilă și responsabilă în România, servind ca exemplu pentru întreaga industrie alimentară din țară.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Aria laterala a piramidei

Articolul Urmator

Case din lemn rotund

Cele mai populare