Hidroizolații pentru terasă sau balcon

Vă confruntați cu o renovare a balconului sau cu o construcție de terasă de la zero și vrei o firmă expertă în hidroizolații? Societatea CONDURARU GRUP este cea mai abilitată în domeniu pentru realizarea lucrărilor de hidroizolații la cel mai înalt nivel de calitate prin furnizarea și instalarea celor mai performante materiale.

Importanța unei hidroizolații competitive

Datorită lipsei unei izolații adecvate, umiditatea pătrunde în interior prin toate golurile și fisurile pe care le găsește la un imobil. Iarna, îngheață, perturbând structura de beton. Acest lucru îl slăbește și, în consecință, poate conduce la prăbușirea balconului, la deteriorarea gravă a terasei. De aceea, hidroizolarea balconului este atât de importantă.

Din fericire, problema poate fi relativ ușor evitată dacă se apelează la o echipă de meseriași cu experiență. Este suficientă o impermeabilizare bună a terasei sau balconului. Aceste spații vor câștiga mulți ani de durabilitate, iar plăcile ceramice sau alte tipuri de acoperiri de își vor păstra aspectul frumos mult timp de acum înainte.

Hidroizolarea unei terase necesită minim 2 straturi

Terasa și balconul sunt, de fapt, cele mai dificile elemente de construcție. Nu este o sarcină ușoară dacă doriți să o faceți corect  de unul singur, Nu este suficient să aplicați un substrat de beton pe care se aplică adeziv, urmat de plăci de gresie sau alte acoperiri de finisare. Dacă betonul vreți ca să dureze mulți ani, trebuie să îl protejați corespunzător. O izolație bună pentru terasă constă din cel puțin două straturi, dar nici un al treilea strat nu va face rău.

Izolația principală a balconului sau terasei se așează direct pe stratul de beton. Se poate alege o izolație bituminoasă care se va lipi direct de substrat. Este o impermeabilizare a terasei, care este anume concepută pentru a proteja betonul în cazul deteriorării celui de-al doilea strat. Este foarte important să se insiste în zona de îmbinare a pereților. Abia atunci umezeala nu se va mai condensa de-a lungul pereților și nu va mai pătrunde în golurile rămase în colțurile terasei sau balconului. Înainte de a cel de-al doilea strat exterior se pune așa-numitul strat de separare (covor de drenaj sau fleece tehnic).

Hidroizolarea eficientă a balconului sau terasei necesită obligatoriu și un al doilea strat, care se aplică chiar sub plăcile ceramice. Îl puteți crea cu ajutorul multor produse. Unul dintre ele este reprezentat de folia lichidă hidroizolatoare. Avantajele sale sunt, mai presus de toate, ușurința și viteza de așezare. Datorită acestuia, veți putea, de asemenea, să completați orice goluri fără probleme. Folia lichidă în sine este o impermeabilizare eficientă pe care o puteți folosi cu succes și în camere mai puțin solicitante. Podelele și pereții băilor și bucătăriilor sunt, de asemenea, un loc bun pentru utilizarea acestui produs special.

Vreți o soluție mai clasică? Un mortar de etanșare poate fi de asemenea foarte bun.

În primul rând, se poate aplica cu ușurință pe clădiri de diferite forme. Aderă bine la diferite tipuri de substrat și creează un strat puternic pentru acoperirea podelei. Care este diferența dintre un mortar hidroizolant pentru o terasă și o folie lichidă? Acesta din urmă este mai flexibil. Pe de altă parte, primul se instalează rapid și este extrem de rezistent la îngheț.

Pare totuși extrem de complicat pentru un proprietar ca să se ocupe chiar el de diverse lucrări de izolații?

Atunci rămâne cea mai bună variantă de izolație de calitate de care am amintit la început: apelați cu toată încrederea la profesioniștii de la Hidroizolații Conduraru și nu veți regreta!

Articolul Anterior

Un sistem de răcire grandios: camera frigorifică

Articolul Urmator

Ce întrebări adresează un psiholog din București unui client nou?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *