Idei de cadouri speciale pentru orice iubitor de artă!

Dacă se apropie ziua de naștere al unui prieten care îndrăgește arta, nu trebuie să te panichez,i pentru că există o gamă largă de cadouri de care acesta se va bucura. Poate cel mai inspirat cadou ar fi să-i cumperi un bilet la o expoziție de artă, dar pentru că în această perioadă evenimentele sunt limitate, va trebui să găsești alte alternative. Iată câteva idei originale de cadouri pentru orice iubitor de artă: 

  • Șevalet

Cea mai comună modalitate de a expune un tablou este pe perete, dar dacă prietenul tău stă în chirie și nu poate să bată cuie pentru a le expune, șevaletul este cea mai bună idee de cadou. Cu siguranță, un iubitor de artă are o colecție surprinzătoare de tablouri, iar șevaletul este o modalitate plăcută și artistică de a le prezenta. Iar dacă prietenul tău este talentat la desen, îi poți dărui și o pânză albă pe care să o picteze și pe care să o pună pe șevalet la final.  

  • Tablou canvas abstracte

Așa  cum am zis, un iubitor de artă deține o mulțime de tablouri și postere cu picturile sale preferate, dar unul în plus nu va da niciodată greș. Cea mai bună variantă de cadou este un tablou canvas abstract, de la pepanza.ro, deoarece culorile vii și formele dintr-o astfel de imagine îl vor impresiona și pe cel mai pretențios iubitor de artă. Un astfel de dar este o modalitate unică de a-i spune prietenului tău că ești atent la pasiunea sa. 

  • Șosete colorate 

Cele mai citite articole

Toată lumea iubește șosetele colorate, mai ales în sezonul rece și monoton de toamnă. Pentru a-l de pe spate pe prietenul tău îi poți cumpăra o pereche de șosete cu pictorul sau opera de artă preferată. Le va îndrăgi și le va purta cu mare drag de fiecare dată. Există numeroase magazine de unde le poți cumpăra, iar dacă le împachetezi cât mai creativ, impactul va fi unul și mai plăcut. 

  • Puzzle cu picturi celebre

Dacă ai aflat care este pictura lui preferată, trebuie să-i cumperi un puzzle cu imaginea respectivă. Este un cadou interactiv și original de care se poate bucura atât singur, cât și cu prietenii. Avantajul unui astfel de puzzle este că după ce a terminat de asamblat piesele, îl va putea expune și se va bucura de un tablou special creat chiar de el. 

Atunci când vrei să-i oferi un cadou unui prieten ce are diferite pasiuni, trebuie să-i arăți că ești atent la el și la ceea ce-i place. În cazul unui pasionat de artă, există o mulțime de idei de cadouri la care poți apela, cum ar fi cele prezentate anterior. 

Sursa foto: freepik.com

Cele mai citite articole

Share your love