Manchester United – FC Copenhaga, decisiv pentru Erik ten Hag?

Finalul lunii aduce cu sine câteva partide extrem de importante în Liga Campionilor, iar multe dintre acestea au potențialul de a fi decisive pentru unele dintre cele mai mari echipe ale continentului. Aflate în pericol de eliminare, ca urmare a prestațiior mediocre din primele două etape, echipe ca Manchester United sau PSG trebuie să se mobilizeze exemplar pentru partidele din etapa a treia.

Nu doar suporterii de rând se vor putea bucura de cele mai tari lupte din Liga Campionilor, ci și pariorii, care pot să profite din plin de spectacolul garantat de cea mai tare competiție de fotbal din Europa. O situație interesantă este cea a lui Manchester United, care a pornit foarte slab în competiție. În continuare, poți afla pe ce ai putea să mizezi în duelul care pare a fi decisiv pentru “diavoli“, adică meciul cu FC Copenhaga.

Manchester United, în pericol de eliminare

Manchester United este una dintre marile dezamăgiri ale începutului de sezon fotbalistic. Deși a luat startul din postura de favorită să îi facă opoziție lui Manchester City în lupta pentru titlul din Premier League, iar în UCL era considerată a avea șansa unui parcurs lung, United a dezamăgit profund. Fanii “diavolilor“ au fost puși în situația de a avea 6 înfrângeri în primele 10 meciuri oficiale ale sezonului!

În Liga Campionilor, United a început grupa pierzând cu 4-3 pe terenul lui Bayern Munchen, deși realitatea din teren a sugerat că diferența de scor putea fi mult mai mare. Și cu Andre Onana, Rasmus Hojlund, Sofyan Amrabat sau Rasmus Hojlund în primul 11, United a pierdut și al doilea meci al grupei, cu Galatasaray, scor 2-3. Chiar pe Old Trafford! Astfel, după două etape din grupe, șansele diavolilor la calificare par foarte mici.

Cele mai citite articole

Pentru “diavoli“, revirimentul poate să înceapă odată cu etapa 3, atunci când vor întâlni FC Copenhaga, pe teren propriu. Danezii au un punct după două etape, ca urmare a remizei reușite pe terenul lui Galatasaray. În oferta pe pariuri pe Liga Campionilor de la Sportingbet, Manchester United este favorită clară pentru duelul cu danezii. Cota englezilor la victorie este 1,31. 

Dacă ești un parior foarte îndrăzneț sau crezi că dezastrul va continua pentru Erik ten Hag și oamenii săi, poți alege să mergi pe varianta unui egal (cota 5,50) sau a unei victorii a oaspeților (cota 9,50). O opțiune interesantă de pariere este și X2, pronostic care are o cota foarte bună, de 3,40. 

Pentru Erik ten Hag, ratarea calificării în optimile Ligii Campionilor s-ar putea dovedi a fi un eșec mult prea mare, iar șefii de pe Old Trafford cu siguranță vor lua în calcul schimbarea sa. Astfel, presiunea pe olandez este foarte mare, iar nivelul său este ridicat și de faptul că noii veniți, cu excepția lui Rasmus Hojlund, nu contribuie la ameliorarea situației.

În concluzie, partida dintre Manchester United și FC Copenhaga, care se dispută în data de 24 octombrie pe Old Trafford, are potențialul de a fi un meci extrem de interesant pentru pariori. Alege-ți pronosticul favorit și mizează suma dorită, în funcție de bugetul pe care îl setezi cu atenție și responsabilitate!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Nivelele cu laser: cum funcționează și care sunt avantajele

Articolul Urmator

Iustin Paraschiv, liderul Carmistin, celebrează finalizarea depozitului de cereale din Băbeni. Proiect de 10 milioane de euro

Cele mai populare