O vacanta in Dubai pentru o experienta unica!

Pentru o vacanta, ideal ar fi sa se gaseasca un loc formidabil pentru un sejur de neuitat. Orasul Dubai este un loc formidail de descoperit, foarte apreciat de catre turisti pentru peisajul sau foarte atractiv.  Iar un lucru e sigur- o vacanta Dubai este o experienta cu adevarat unica! 

Dubai, un oras foarte frumos, pe placul tuturor.

Orasul Dubai face parte din categoria celor mai vizitate orase din lume. Pentru cele mai reusite vacante, este o idee foarte buna. Ofera cea mai mare panoplie de activitati pentru ca toti cei care ajung aici sa se distreze de minune. Un oras foarte frumos, deoarece are cele mai luxoase hoteluri din lume. 

Arhitectura de aici este una incredibila. 

Turnuri si zgarie- nori impozante care par ca ajung exact pana la nori, Dubai este ca o imagine de carte postala. Foarte multe dintre aceste cladiri vertiginoase adapostesc si hoteluri deci pot primi si turisti. Peisajele sale se compun deci dintr-o arhitectura extrem de moderna unde zgarie -norii compun un superb sky -line, cu un mal al marii si plaje cu nisip fin si un desert foarte mare, in mijlocul caruia orasul a fost construit. Dubai are si un peisaj de munte, cu lantul de munti Hajar, la frontiera cu Sultanatul Oman. 

Deira, vechiul oras merita si el sa fie descoperit.

Este cea mai buna alegere pentru o amprenta tipica si autentica. Aici nu sunt zgarie- nori si nici urma de modernitate. Deira este un loc cu o mie de fete si foarte multe mireseme sau savori. 

Parcurile din oras. In Dubai, exista multe parcuri verzi unde se pot face plimbari si lumea se poate relaxa. Daca cineva doreste sa faca jogging sau sa se plimbe, parcurile precum Dubai Creek Park, Zabeel Park, Safa Park si Al Mamzar Beach Park sunt alegeri bune. Excelente pentru picnicuri si pentru a intalni oameni de toate nationalitatile, aceste locuri sunt pline de viata, deoarece sunt populare printre vizitatori si localnici.

De asemenea, este placut sa se faca plimbari si de-a lungul Jumeirah Beach Residence  si a Dubai Marina, cu numeroase cafenele si restaurante.

Dubai este un oras cu o multime de activitati in aer liber, sportive si, in mod surprinzator, legate de natura. Fiind o rascruce intre Est si Vest, orasul intruchipeaza visul arab si devine din ce in ce mai popular pe scena turismului mondial.

Articolul Anterior

Cum pompele pentru irigații agricole mențin fermele să prospere

Articolul Urmator

Nu vrei să mai depășești bugetul când joci la cazinouri online? Vezi cum să faci asta în 3 pași

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *