Tamplaria Salamander – combinatia optima dintre calitate si accesibilitate

Ferestrele Salamander sunt populare in randul persoanelor care isi doresc inlocuirea ferestrelor vechi. Nu sunt folosite doar de constructorii de case luxoase ci si de oamenii obisnuiti. Produsele oferite de companie sunt de calitate si preturile sunt mai mult decat accesibile.

Tot ce trebuie sa stii despre tamplaria Salamander

Cei care isi doresc inlocuirea ferestrelor vechi ar trebui sa ia in considerare tamplarie salamander. Produsele sunt de calitate germana, sunt ideale pentru orice locuinta, indiferent de clima. Compania este cunoscuta in Europa si in Rusia, iar produsele sale si-au dovedit calitatea si eficienta de-a lungul vremii. 

Marca este cunoscuta in special ca producator de incaltaminte din materiale moderne. Salamander si pantofii, doua cuvinte inseparabile, ca si spiritul intreprinzator si inovatia care au caracterizat compania inca de la inceputuri. In ziua de azi, compania si-a extins orizonturile si a inceput sa produca si alte produse, foloseste echipamente avansate pentru productia de profile din PVC.

Cele mai citite articole

Profilul Salamander este un produs de succes al companiei, are o rezistenta ridicata si impermeabilitate. Acest tip de profil si-a dovedit eficienta, fiind considerat eficient de un numar mare de clienti din Europa si Rusia. Compania Salamander se concentreaza astazi in principal pe problema modelelor din PVC, care este aceea de a crea materii prime de inalta calitate si echipamente utilizate. Fiecare fabrica produce urmatoarele sisteme de profile de ferestre:

  • Design 2D.
  • Brugmann AD.
  • Streamline.
  • Design 3D.

In plus, compania a lansat in anul 2010 productia de sisteme eficiente energetic bluEvolution. Fiecare produs este diferit aspect atractiv, eficienta ridicata.

Ferestrele din PVC Salamander pot fi echipate cu diferite profile, caracteristicile fiecaruia dintre ele trebuie luate in considerare separat. Profilul Salamander Design 2D are cele mai inalte performante la un pret rezonabil. Acesta combina proprietati bune de izolare cu un aspect clasic. Profilul este proiectat pentru o unitate de sticla cu doua, trei si patru camere.

Profilul Salamander Design 3D este foarte lat, deoarece este proiectat pentru geamuri cu cinci camere. Designul exterior este suficient de elegant.  Este profilul ideal pentru zonele in care conditiile climatice sunt destul de dure, si necesita o protectie fiabila impotriva frigului. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Recomandari de piese auto de la un service auto autorizat?

Articolul Urmator

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre placa MDF

Cele mai populare