Treptele si scarile din sticla securizata sunt solutia moderna pentru un design interior de cinci stele

Acasa sau in institutii de toate tipurile, treptele si scarile fac parte din designul interior si trebuie tratate cu maxima seriozitate. Diferenta dintre trepte si scari obisnuite si unele care impresioneaza pe toata lumea este data de materialele din care sunt fabricate.

Un material excelent pentru ambele elemente din interior este sticla securizata. Sticla ofera un aspect modern si elegant, da impresia de spatiu mai mare, este usor de intretinut si permite aplicarea de folii colorate, led-uri, diverse decoratiuni.

Sticla folosita la trepte si scari din sticla, pe care le puteti cumpara si de la Xglas la cele mai bune preturi, este clara, sablata, colorata, cu modele diverse. Rezistenta la vibratii este mare, nu e pericol sa se sparga aceste trepte si scari din sticla de la Xglas, sticla securizata si laminata sustine perfect greutati mari, exista si montanti laterali de fixare si de incadrare, puncte de sprijin pentru trepte sau scari. Trepetele se pot sprijini pe montanti, lipirea se realizeaza cu solutii speciale pentru a creste gradul de rezistenta.

Iluminarea treptelor poate fi cu LED, in cantul sticlei, cu rezultate excelente, fixarea lor e mai simpla acum, sunt piese de prindere punctuala, totul se poate personaliza foarte usor si adapta la diverse dimeniuni. Solutiile antialunecare se aplica spre finalul lucrarilor de confectionare a treptelor si a scarilor din sticla, oricat de mult trafic ar fi pe scari nimeni nu aluneca, aderenta obtinuta este foarte buna.

Pe langa toate aceste aspecte, treptele si scarile din sticla se pot monta atat in interior, cat si in exterior, garanteaza o stabilitate ridicata a structurii, functionalitatea este ridicata. Scarile si treptele din sticla nu se uzeaza, nu au probleme de structura pe parcursul utilizarii si pot fi remediate orice probleme foarte simplu si rapid. Ramane doar sa va ganditi ce sticla folositi si unde amplasati treptele si scarile si echipa de profesionisti de la firmele cu experienta se va ocupa de tot.

Articolul Anterior

Un cadou util de birotică: agenda personalizată

Articolul Urmator

Piese caroserie online, o variantă de achiziție interesantă

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *