Un cadou util de birotică: agenda personalizată

Tuturor ne plac obiectele personalizate, iar agendele nu fac nici ele excepție.

Acum, la final de an, un cadou de calitate precum un model dintre acele agende personalizate oferite spre comercializare de către Absolut Office nu poate să fie decât binevenită.

De ce să folosești o agendă personalizată, nu una simplă?

Dacă ești un profesionist, o persoană organizată care pune mare preț pe disciplină, este clar că are nevoie de un program bine stabilit. Și unde să faci acest lucru cu mai multă plăcere decât într-o agendă cum nu mai are nimeni, un loc unde poți nota totul și configura foarte bine diverse obiective, idei, visuri?

Materialele de birou, precum și alte produse pot fi personalizate fie cu numele companiei,

sigla, dar și cu numele persoanei în cauză. Mai ales dacă vorbim despre un freelancer sau despre un creator o astfel de agendă este extrem de utilă, pentru că astfel vei putea avea mai multă productivitate.

Pe piață se găsesc mai multe tipuri de agende, dar cele obișnuite sunt simple.

Vrem ceva mai aparte? Acest lucru se întâmplă numai dacă facem o comandă specială și se plătește o sumă suplimentară pentru personalizarea lor.

O astfel de agendă personalizată este dintr-un anumit punct de vedere un proiect creat de la zero, adică unul care răspunde tuturor nevoilor celui care va utiliza produsul.

Totul poate să fie gândit: de la aspectul coperților, organizarea paginilor, culorile utilizate, materialul pentru copertă și inscripționare.

Agenda personalizată corporate, un mijloc de reclamă la purtător

Dacă lucrezi într-o companie sau ești antreprenor este bine să folosești cuvintele, culorile care se referă la marca ta pentru a ușura identificarea de către privitori a business-ului tău.

Agenții economici au înțeles de mult această idee. Faptul pentru care agendele personalizate clasice care au legătură directă cu organizarea planificarea și productivitatea sunt prezente în orice firmă.

Dacă agenda este destinată angajaților, rezultatele sunt mai bune, deoarece există mai multă motivație și o mai bună îndeplinire a sarcinilor de serviciu, o mai bună conexiune cu valorile companiei.

În schimb, dacă este vorba de un cadou pentru un client sau furnizor, o astfel de agendă poate să fie și o frumoasă acțiune de marketing, un obiect de folos într-o strategie care consolidează imaginea companiei.

Investind o sumă foarte mică de bani, poți avea niște agende personalizate de la Absolut Office extrem de utile atât la job, dar și în viața personală.

Personalizarea face ca orice obiect să arate mai cool, chiar și o modestă agendă. Iar oricine primește un cadou de acest gen, mai aparte, zâmbește și simte la propriu energia pozitivă pe care o degajă.

Mai ales acum, de Sărbători, a dărui o agendă personalizată pentru 2020 este o bună idee, deoarece spre deosebire de alte daruri care vor bucura privirea o perioadă scurtă de timp, o agendă anuală este un obiect care va fi ținut aproape de către cel care îl va primi și se va gândi, iar și iar, cu mult drag la acela de la care l-a primit. 

Agendele personalizate se găsesc mai degrabă în magazinele online, spre deosebire de papetăriile din oraș unde se vând agente simple, destinate pentru majoritatea consumatorilor. Ideale pentru a face programări și planuri, acestea din urmă pot fi și ele personalizate în ceea ce privește materialul de realizare a copertei și inscripționării lor, dar este mai dificilă operațiunea. Pe net însă, le poți comanda de la bun început personalizate după dorință.

Tipuri de agende de birou (după numărul de pagini)

Există agende cu pagini pentru fiecare zi a anului, ideale pentru persoanele care au multe întâlniri în aceeași zi și au nevoie să scrie mai multe informații (medici, psihologi, avocați, notari).

Agendele săptămânale au mai puține pagini și sunt anume destinate acelora care iubesc ca să își facă planuri de viitor. De pildă să își noteze începutul unui proiect pentru lunile următoare, dar fără o dată fixă stabilită. Există și agende lunare, mult mai reduse ca număr de pagini, dar și ele sunt extrem de atractive.

Atunci când vrei să comanzi o agendă personalizată, ar trebui să te gândești la funcția principală pe care o va o avea aceasta. Ce informații vor fi înscrise în ea, dacă notițele se vor face zilnic, săptămânal, lunar ori dacă este vorba de un program anual. Aceste răspunsuri vă pot ghida la alegerea agendei ideale personalizate.

La AbsolutOffice.ro vei putea să găsești cele mai calitative agende de acest gen, așa încât adresează-te lor pentru că mai sunt puține zile până la sfârșitul lui 2019 și ar fi păcat ca 2020 să te prindă pe tine și pe cei apropiați ție fără o agendă specială, anume personalizată.

Articolul Anterior

Laboratorul de patiserie-cofetarie? Prin ce se deosebeste de alte bucatarii clasice, ce gasim in el

Articolul Urmator

Treptele si scarile din sticla securizata sunt solutia moderna pentru un design interior de cinci stele

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *