Tu ce răcitor de bere vrei pentru afacerea ta HoReCa?

În ciuda popularității formei îmbuteliate, cel mai mare succes pe piață se datorează berilor servite direct din butoi: berea la halbă sau pahar. Caragiale are si el aportul său în acest sens! 

Astfel, se pune întrebarea care este sistemul frigorific cel mai potrivit pentru vânzarea berii în această formă în localul tău. Nu există un răspuns absolut, deoarece fiecare unitate este unică și funcționează în condiții diferite. 

Răcitoarele profesionale pentru bere

Răcitoarele electrice pentru bere sunt vândute în diferite modele, iar debitul acestora variază în funcție de temperatura de servire a sortimentului de bere.

Un echipament HoReCa pentru bere draft complet este alcătuit din supapă, regulator de presiune, butoi, cilindru dioxid de carbon pentru presurizare și răcitorul de bere propriu-zis, care este deasupra, de multe ori pe tejghea și de unde se servește băutura.

Este important că răcitorul de bere să fie poziționat la cel puțin patru metri de orice sursă de căldură, precum ar fi un cuptor sau un grătar. Pentru a fi pornit, trebuie să fie aproape de o priză și o sursă de apă, cu o chiuvetă, astfel încât cupele și serpentinele să poată fi spălate ori de câte ori este nevoie.

Modelele de răcitoare de bere diferă, în primul rând, în modul în care funcționează răcitorul și, în al doilea rând, în ceea ce privește amplasarea. În primul caz, există două tipuri de sisteme de răcire: ventilată și uscată.

Există multe avantaje ale vânzării berii la draft, precum ar fi viteza de refrigerare și ușurința în menținerea temperaturii ideale pentru consum.

Cele mai citite articole

Știind cum să alegi răcitorul de bere potrivit pentru unitatea ta vei putea să vinzi mai mult și o să ai o clientelă mulțumită ce îți va asigura un profit generos. La urma urmei, servirea unei beri reci face diferența pentru cei care au un bar sau un restaurant.

Robinetele răcitorului de bere controlează presiunea dioxidului de carbon, determinând calitatea băuturii atât de iubite de către toți românii și a gulerului acesteia.

Care sunt diferențele dintre tipurile de răcitoare de bere?

Alegerea răcitorului de bere depinde de nevoile dumneavoastră. Fiecare model are propria sa particularitate și este capabil să îndeplinească cerințe mai mari sau mai mici.

Răcitoare de bere care funcționează cu gaz

Pentru cei care au baruri și restaurante cu un flux mare de clienți, echipamentele de răcire bere pe bază de gaz pot să fie cea mai bună opțiune. 

Răcitoare electrice pentru bere

Acum, dacă vrei să îl folosești pentru zile de naștere, grătare, petreceri corporative, un astfel de echipament electric portabil de răcire bere este ideal.

Acesta este cel mai utilizat model în multe dintre punctele de vânzare din târguri, piețe, datorită mobilității pe care o oferă. Răcitorul electric de bere poate răci berea în până la 10 minute.

Răcitoare cu gheață pentru bere

Răcitorul de gheață este favoritul multor profesioniști HoReCa, deoarece este ușor de folosit. Cu toate acestea, satisface o cerere mică, deoarece productivitatea sa este mai redusă. De asemenea, este necesar să se acorde atenție volumului de apă rezultat din gheață.

Nu știi ce răcitor bere profesional să alegi pentru afacerea ta? Specialiștii de la TC Romania Crown Cool te pot ajuta cu maxim profesionalism. Contactează-i cu încredere chiar acum!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sinuzită maxilară și afta – merită să le ignorăm?

Articolul Urmator

Infiintare PFA ce e nou in 2021

Cele mai populare