Un curs de manager de proiect bun și unde să-l urmezi

Îți place să organizezi și să coordonezi echipe? Ești comunicativ și ai o viziune strategică foarte bună? Un curs project management poate fi atunci o opțiune grozavă pentru tine!

Este un curs postuniversitar, la nivel de specializare sau MBA. Este o opțiune pentru orice persoană cate vrea ca să își îmbunătățească abilitățile în zona de afaceri.

Cei care caută un post în project manager vor cunoaște mai multe urmând acest curs; cei care doresc să absolveze afaceri vor cunoaște toate opțiunile.

Află acum ce este cursul de Project Manager și vezi ce oportunități ai dacă îl urmezi

Cursul formează absolventul pentru a analiza și gestiona diferitele părți ale unui proiect din sectorul de afaceri, în companii din diverse segmente economice.

Managerul de proiect, precum știi, poate, de exemplu, să lucreze în companii de inginerie, comunicare, arhitectură, în industria auto și aeronautică și chiar în companii de organizare evenimente.

După cum se observă, oriunde există proiecte care trebuie executate, figura managerului de proiect are o importanță deosebită în organizarea și planificarea acțiunilor ce trebuie efectuate.

Coordonarea se referă la tot: de la definirea etapelor proiectului și fiecărui pas în parte, până la stabilirea bugetului, verificarea cadrului legal, selectarea profesioniștilor adecvați proiectului, monitorizarea și evaluarea rezultatelor.

Conținutul cursului abordează aceste etape diferite, căutând să dezvolte la cursanți abilitățile necesare succesului unui proiect.

Ca tematică se studiază:

 • Managementul proiectelor strategice;
 • Achiziții și Managementul contractelor;
 • Comunicarea și managementul oamenilor;
 • Managementul costurilor;
 • Integrarea și gestionarea domeniului de aplicare;
 • Managementul proceselor și al calității
 • Managementul riscului de proiect;
 • Managementul timpului proiectului;
 • Instrumente software pentru managementul proiectelor.

Cele mai citite articole

Managerul de proiect este un profesionist extrem de bine plătit și foarte popular în zilele noastre. Acesta nu trebuie să fie doar un expert în industria sa, ci și un manager excelent, capabil să construiască și să însuflețească o echipă bună și coordoneze totul.

Adesea, managerul de proiect planifică absolut totul: de la stadiul generării unei idei, căutarea clienților și a contractanților, până la lansarea unui proiect finalizat și bugarea acestuia. Un manager de proiect de succes cere vocație.

Cel mai bun curs de Project Manager

Pentru cei care doresc să primească cunoștințe complete și un certificat în specialitatea „Project Manager”, cel mai bine este ca să urmeze un curs Project Management Professional – PMP® Exam Prep.

Nu este un curs pentru oricine, este bine să știi asta din start.

Îl poți urma doar dacă ai minim 4 ani experiență în managementul proiectelor, ca manager de proiect, team lider sau manager al unor echipe.

Este singurul curs de pregătire PMP® din România, care îți garantează 100% promovabilitatea, predat după metoda unică și inovatoare a Ritei Mulcahy, de către o companie care are statut Register Education Provider, oferit de către PMI® USA.

Dacă te înscrii la acest curs vei beneficia de cadrul, suportul și instrumentele necesare pentru a obține din prima încercare cea mai valoroasă certificare în domeniul managementului de proiect din lume.

Cui i se adresează cursul Project Management Professional?

Acelora care doresc:

 • o validare a experienței și a competențelor în domeniul managementului proiectelor;
 • o recunoașterea la nivel de industrie și alinierea la standardele din domeniu;
 • diferențierea pozitivă și poziționarea lor ca profesioniști în acest sector de activitate atât de special;
 • obținerea unor avantaje (financiare, de reputație, de promovare etc.) în cadrul firmei;
 • creșterea eficienței în administrarea proiectelor

Dacă activezi în IT, banking, real estate, construcții, dezvoltare de proiecte, telecom, oil & gas, energy, acest curs este pentru tine!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 Cauze comune ale durerii de brat si de mana pe care trebuie sa le stii

Articolul Urmator

Top 5 intervenții chirurgicale pentru remodelare corporală

Cele mai populare