Vrei să transformi propria casa într-un spațiu pentru evenimente? Iată cum poți face asta

Logodna este un motiv de bucurie pentru întreaga familie, cât și apropiații cuplului, așa că o petrecere pentru a celebra acest moment este necesară. Sau poate o aniversare alături de toți cei dragi ori vreun botez, toate reprezintă ocazii ideale de a sărbători. Însă ce te faci dacă vrei să organizezi un eveniment în propria locuință? Continuă să citești pentru a vedea cum să-ți organizezi un spațiu de evenimente chiar la tine acasă, astfel încât să iasă reușit și să fie apreciat de toți cei care vor participa. 

Pașii necesari pentru amenajarea unui spațiu de evenimente reușit chiar la tine acasă:

Realizează un plan și un buget 

Pentru început trebuie să vezi ce fel de eveniment îți dorești, dacă va fi unul de dimensiuni restrânse – doar cu cei mai apropiați din familie și prietenii cei mai buni – unul de dimensiuni medii sau unul de dimensiuni mari. Dacă stabilești numărul invitațiilor vei reuși să vezi și cam care sunt dimensiunile și costurile totale ale evenimentului. Pentru evenimentele de dimensiuni mari s-ar putea să ai nevoie de niște fonduri suplimentare, în funcție de ce stabilești ce vrei să ai la petrecerea ta de logodnă. 

Alege tematica – petrecere de interior sau exterior

Dacă locuiești la casă și te ajută spațiul și vremea se poate realiza chiar o petrecere în aer liber.  Pentru zilele mai friguroase însă trebuie să organizezi un spațiu în interior, iar asta poate ceva mai dificil de făcut. Dacă totuși mergi pe varianta de a organiza în interior și ai nevoie de diverse lucruri pentru a amenaja  și dota spațiul corespunzător, ai putea alege un credit de nevoi personale de la Altex pentru diverse electrocasnice sau articole pentru casă, dacă bugetul tău nu susține astfel de achiziții. 

Cele mai citite articole

Pune un sistem de sonorizare bun 

Un alt lucru de care să ții cont este muzica. La evenimente muzica este unul dintre principalele aspecte care creează atmosfera plăcută așa că e important să te asiguri că ai o sonorizare bună și că invitații se simt bine în spațiul de evenimente realizat chiar la tine acasă. În funcție de dimensiunile spațiului de care dispui trebuie ales și sistemul de sonorizare. Poți opta pentru mai multe boxe mici, pe care să le distribui în toate colțurile sălii de exemplu. 

Adaugă decorațiuni pentru atmosferă 

Ce ar fi o petrecere fără niște decorațiuni specifice? Adaugă cât mai multe decorațiuni pentru o atmosferă plăcută, în care să te simți cât mai bine alături de cei dragi ție. În funcție de tematică aleasă poți alege și decorațiunile. Luminițele sunt o variantă universală de a decora sala ta pentru evenimente și pot fi folosite la o multitudine de momente – petrecere de logodnă, aniversare și multe altele. Încearcă să menții paleta cromatică a decorațiuni destul de simplă și clasică, pentru a arăta bine și pentru a putea fi reciclată de la eveniment la eveniment. 

Așadar, acestea au fost doar câteva sfaturi cu privire la organizarea evenimentelor acasă. Desigur că există multe aspecte de care să ții cont, în funcție de bugetul alocat și preferințele personale. 

Sursă foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Smartphone second-hand: ce model cumparam in 2023?

Articolul Urmator

Iată care sunt cele mai bune metode de a oferi exteriorului casei tale un aspect unic!

Cele mai populare