4 sfaturi pentru o petrecere în aer liber

Serile călduroase încep să-și facă apariția și majoritatea persoanelor de abia așteaptă să petreacă timpul liber în compania familiei și prietenilor chiar în curtea lor, în parc, pădure sau chiar la munte! Petrecerile în aer liber sunt cu adevărat atemporale, fiind excelente oriunde, alături de cele mai importante persoane din viața ta și chiar a animalelor de companie, cu momente pe cinste și, bineînțeles, distracție maximă!

Vrei să organizezi cea mai bună petrecere în aer liber din această vară pentru toți cei dragi, însă nu știi de unde să începi? Nu îți face probleme! Consultă lista următoare și descoperă cele 4 sfaturi practice pentru un party de neuitat!

Creează lista de invitați

O petrecere în aer liber are nevoie, în primul rând, de oameni petrecăreți care vor să creeze momente de neuitat alături de toți cei dragi. Așadar, indiferent dacă este ziua ta de naștere sau cea onomastică, un alt eveniment să pur și simplu vrei să-ți strângi prietenii la un party de seară, anunță-i pe aceștia din timp. 

Majoritatea persoanelor sunt foarte ocupate în timpul săptămânii, iar în weekend, deoarece doresc să se relaxeze, își creează planuri din timp. Pentru a te asigura că invitații vor ajunge la petrecere, spune-le de ocazie cu cel puțin o săptămână înainte. 

Trimite întotdeauna mai multe invitații către cei dragi, chiar dacă simți că zona din curte sau locul rezervat nu este spațios. Nu toate cunoștințele tale vor reuși să răspundă afirmativ la invitație.

Nu uita de muzică!

O petrecere este mai animată cu boxe portabile cu bluetooth unde vor fi puse melodiile favorite ale tuturor. Poți lăsa un telefon la îndemâna invitaților pentru a schimba piesele sau îți poți ruga musafirii să se conecteze la boxa respectivă. 

Cele mai citite articole

Ține minte că un party reușit ar trebui să ofere muzică pentru toate gusturile. Așadar, dacă prietenii tăi fac parte din grupuri cu gusturi muzicale diferite: rock, pop, house, hip hop, muzică underground etc, atunci asigură-te că toată lumea reușește să asculte cel puțin o piesă din genul favorit.

Varietate de delicii culinare și băuturi

La o petrecere în aer liber unde vei invita persoane din grupuri diverse este important să oferi o varietate extinsă a mâncărurilor și băuturilor. De exemplu, vor fi oameni care conduc sau care nu consumă băuturi alcoolice, așadar fii sigur că vei trece pe lista de cumpărături sucuri carbogazoase și naturale, apă minerală, apă plată, ceaiuri și cafea. 

În același chip, dacă vrei să faci un grătar pentru tine și oaspeții tăi, atunci vorbește cu aceștia pentru a ști cine consumă carne, cine are o dietă vegetariană, vegană etc sau dacă cineva este alergic la anumite ingrediente. Cu o astfel de organizare vei ști exact produsele ce trebuie cumpărate și cantitatea necesară.

Creează o atmosferă primitoare și un ambient plăcut

Se lasă seara peste petrecerea ta! Fii creativ și înfrumusețează curtea sau zona de party cu lumini ambientale, colorate și chiar cu luminițele pe care le folosești la bradul de Crăciun. Organizează spațiul cu decorațiunile favorite sau în tematica evenimentului. 

De pildă, dacă vrei să creezi o petrecere cu tematică marină, orientează-te către decorațiunile cu vase și bărci, faruri, viață subacvatică: alge, corali, pești, delfini, zone cu nisip etc și asigură-te că toate aceste elemente sunt prezente. Totodată, dacă evenimentul are loc în curtea ta, atunci nu uita de plante, arbuști, gazon, arbori sau flori colorate pentru o mireasmă plăcută și aer răcoritor!

Dă startul petrecerii și bucură-te de fiecare clipă călduroasă și distractivă din această vară! Ține cont de sfaturile practice oferite și dacă ai mai multe idei despre cum poți crea party-ul perfect, atunci nu ezita să lași în comentariu toate gândurile tale și modul în care te organizezi cele mai bune întâlniri în aer liber!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 sfaturi pentru asortarea bijuteriilor

Articolul Urmator

6 vinuri din soiuri românești

Cele mai populare