5 sfaturi pentru asortarea bijuteriilor

Îți dorești să porți bijuterii deosebite, însă recent ai auzit că auriul nu poate fi combinat cu argintiul sau că trebuie să renunți la brățară dacă porți ceas? În continuare, îți vom oferi 5 sfaturi pertinente pentru asortarea bijuteriilor, de care sperăm să ții cont. De asemenea, dacă îți dorești bijuterii deosebite, le poți comanda de la Chic Bijoux! 

Stabilește numărul de bijuterii în funcție de ținută 

Când vine vorba despre bijuterii, mai ales dacă sunt din aur, se spune că less is more.  De aceea, trebuie să stabilești numărul de bijuterii și tipul acestora în funcție de ținuta pe care o vei purta. Dacă optezi pentru o ținută în culori neutre sau pentru o ținută uni, atunci poți purta mai multe bijuterii: cercei, colier, inel și chiar și brățară, dacă acestea vor putea fi vizibile. În schimb, dacă vrei să porți o ținută veselă, colorată, cu imprimeu deosebit, cel mai bine ar fi să alegi o pereche de cercei sau un colier și inele din aur de la Chic Bijoux, care să îți împodobească frumos degetele. 

Alege bijuteriile ținând cont de trăsăturile feței 

Pentru a te asigura că alegi cele mai frumoase bijuterii, te poți ghida și după trăsăturile feței. În principiu, oricine poate purta bijuterii din aur, deosebite, după cum vei putea observa. Dacă ai tenul și părul deschise la culoare, poți alege bijuterii realizate din aur roz sau galben. Nu opta pentru bijuterii argintii, deoarece nu te vor avantaja. Poți purta bijuterii din aur alb dacă ai părul blond cenușiu, șaten sau brunet. 

Argintiu și auriu în aceeași ținută? 

Cele mai citite articole

Până nu demult, era considerată o greșeală stilistică alăturarea auriului și a argintiului. Astfel, trebuia să porți doar bijuterii din aur alb sau doar bijuterii din aur galben, niciodată împreună. Din fericire, această regulă nu mai este de actualitate și ai libertatea de a asorta bijuteriile așa cum îți dorești. Trebuie să ții cont doar de stilul acesta, pentru a se potrivi de minune. De asemenea, dacă nu te simți confortabil cu alăturarea acestor tipuri de bijuterii, începe cu pași mici. Poți asorta un inel din aur cu o pereche de cercei din argint sau aur alb. 

Brățară, ceas și inel? 

Dacă vrei să atragi atenția asupra mâinilor, atunci poți alege mai multe bijuterii și accesorii pentru această zonă a corpului. Dacă te gândești că purtarea unei inel, a unui ceas și a unei brățări poate fi prea mult, trebuie să știi nu ai motive de îngrijorare. Alege bijuterii delicate și scoate în evidență ceasul. 

Mai multe culori? 

Încheiem discuția cu alte informații legate de culoarea bijuteriilor și a ținutei. Nu doar alăturarea auriu-argintiu este considerată problematică, ci și alăturarea culorii bijuteriilor cu ținuta. Astfel, cel mai bine asortezi bijuteriile aurii cu ținute în nuanțe calde și bijuteriile argintii cu ținute în culori reci. 

Sperăm ca aceste informații să îți fie de folos și nu uita că poți alege cele mai frumoase bijuterii de la Chic Bijoux!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Modele de bluze de la Resense pe care le vei adora în acest sezon

Articolul Urmator

4 sfaturi pentru o petrecere în aer liber

Cele mai populare