Depozitul de Ambalaje | Produse din sticlă de calitate superioară. 8 idei pentru folosirea borcanelor de sticlă

Borcanele sunt recipiente rezistente și versatile din sticlă ce pot fi folosite atât pentru activitățile culinare de zi cu zi din bucătărie, dar și pentru numeroase proiecte creative, handmade, DIY, pentru cadouri sau pentru alte proiecte speciale. 

Dacă ești o persoană căreia îi face plăcere să creeze decorațiuni și obiecte inedite din obiectele de uz cotidian, atunci lista următoare îți va oferi noi idei de proiecte! Descoperă cum poți folosi borcanele și produsele din sticlă de calitate superioară în lucrările tale creative din viața de zi cu zi!

Mărturii pentru nuntă și botez

Borcanele pentru mărturiile de nuntă sau botez pot fi personalizate după bunul plac. Vei găsi borcane de dimensiuni mici, medii sau mari, astfel încât să le poți oferi oaspeților mărturii inedite, de calitate și cu bun gust. Borcanele pot fi umplute cu miere, bomboane, semințe și cereale, ciocolată sau diverse soiuri de gemuri și dulceață.

Set de condimente pentru cei dragi

Un cadou practic și special pentru perioada festivităților de iarnă sunt mixurile de condimente. Astfel, dacă vrei să le oferi un dar inedit persoanelor din familie și prietenilor tăi, atunci poți crea un set de borcane cu o gamă extinsă de condimente, precum: sare de Himalaya, piper mozaic, boia, turmeric, ghimbir, scorțișoară, plante aromate etc.

Vaze din borcane și alte produse din sticlă

Dacă vrei un decor unic și primitor pentru locuința ta, poți crea vaze de diferite dimensiuni pentru plantele tale, fie acestea în apă sau în pământ. Alege borcane, dar și alte produse din sticlă pentru un aspect practic și plăcut. Le poți lăsa pe acestea simple sau să le adaugi diferite culori, panglici sau alte materiale pentru a crea un design propriu.

Ambalaje personalizate pentru condimente, mirodenii și alte produse alimentare

Cele mai citite articole

Indiferent dacă îți dorești să pui în borcane și în celelalte recipiente din sticlă condimente, mirodenii, plante aromate, murături, miere, dulciuri etc, realizează pentru acestea un ambalaj deosebit. De exemplu, creează un font special pentru fiecare ingredient în parte sau chiar desene pentru a ilustra produsele alimentare regăsite în recipiente.

Suport pentru lumânări

Borcanele de dimensiuni mici, medii și mari pot fi folosite drept suporturi pentru lumânări, atât în spațiile închise, dar și în aer liber. Borcanele vor crea în încăpere sau grădină o atmosferă relaxantă, intimă și primitoare, oferindu-ți momente de răsfăț și destindere.

Trusă de cusut DIY

Din ce în ce mai multe persoane creează truse de cusut din borcane din sticlă superioară și rezistentă. Alege un recipient de dimensiuni medii sau mari și adaugă în acesta ațele de cusut, agrafele, pensetele, foarfeca, butoanele și nasturii, marcajele, banda de măsurare, clemele de cusut etc, iar în interiorul capacului de la borcan lipește un material textil gros în care poți să înfigi acele de diferite dimensiuni și forme.

Recipiente pentru păstrarea semințelor

Atât borcanele, dar și sticlele de diferite dimensiuni și forme, pot fi folosite pentru a păstra în siguranță semințele de plante, fie acestea pentru flori, fructe sau legume. Alege borcane de dimensiuni mici și păstrează separat fiecare soi, astfel încât atunci când vei dori să plantezi să îți fie ușor să găsești semințele dorite.

Delicii culinare la borcan

Dacă îți face plăcere să gătești prăjituri și deserturi pentru toate gusturile, atunci vei putea crea delicii dulci la borcan, precum: cheecakes-uri cu fructe, profiterol, diferite tipuri de înghețată, tiramisu, dar și alte rețele potrivite pentru tine și persoanele dragi ție!

Borcanele și produsele din sticlă de calitate superioară sunt ideale de folosit pentru treburile casnice, cât și pentru proiectele handmade realizate de tine. Fie că vrei să personalizezi locuința sau să oferi cadouri și mărturii persoanelor dragi și oaspeților deopotrivă, alege întotdeauna design-ul potrivit și încântă privirile și sufletele celor apropiați!

Cele mai citite articole

Share your love