Produse pirotehnice de scena

Cortina sus pentru focurile de artificii de scena. Gama de produse pirotehnice de scena include toate artificiile care pot fi aprinse in siguranta la mica distanta de oameni. Pentru ca cea mai mare provocare pe care o reprezinta artificiile pe scena, este pastrarea distantei si a calitatii si fiabilitatii perfecte a efectelor pirotehnice pentru utilizare tehnica pe scene, teatre si in aer liber. 

Pentru ca atat actorii, cat si publicul sunt adesea la doar cativa metri distanta de pirotehnica prezentata. Artificiile de teatru si de scena ofera marele avantaj ca efectele lor pirotehnice nu prezinta niciun pericol pentru actori si public, cu conditia ca toate punctele legate de siguranta sa fie abordate corect.

Diferentele dintre artificiile de scena si sala

O bubuitura puternica, un fum puternic, sclipiri stralucitoare de lumina si o multime de scantei de la fantanile de scena in argint si aur, precum si mingi de foc mari care se ridica – toata lumea de pe scena este la maxim pentru ca publicul vrea sa se distreze. 

Focurile de artificii de scena ofera intotdeauna divertisment pur. O diferenta importanta: artificiile de sala sau de teatru sunt artificiile care pot fi aprinse si in incaperi inchise. Acestea includ produse pirotehnice speciale. Utilizarea lor, care este omologata pentru tragerea in interior, este extrem de importanta pentru a asigura siguranta in orice moment.

Cele mai citite articole

Produsele pirotehnice folosite in pirotehnica de scena si de interior apartin categoriei artificiilor tehnice. O mare parte din obiectele pirotehnice pentru productii scenice pot fi folosite si in interior, cu ventilatie adecvata. Artificiile care sunt concepute pentru acest lucru sunt deosebit de impresionante datorita preciziei lor si adesea ard la o temperatura mai scazuta decat artificiile care sunt folosite in aer liber. Securitatea necesara poate fi garantata doar daca se respecta acest aspect, pentru ca „spectacolul trebuie sa continue”. 

O experienta uluitoare pe scena poate fi garantata fara a reprezenta un pericol pentru toti cei prezenti. Desigur, exista reguli de urmat si aici. Distanta specificata fata de produsele pirotehnice trebuie respectata, atat fata de oameni, cat si fata de unitate. 

De altfel, acesta trebuie sa fie intotdeauna ignifuge. Nu trebuie sa lipseasca nici echipamentul de siguranta. De la stingatoare de incendiu la paturi de protectie impotriva incendiilor pana la truse de prim ajutor pentru toate eventualitatile. Siguranta trebuie sa fie intotdeauna si oriunde pe primul loc.

Efectul produselor pirotehnice scenice

Domeniul de actiune in pirotehnia scenica este unul cu totul special. Apropierea publicului creste efectul de la sine. Si daca acum crezi ca artificiile vor fi mai plictisitoare, te inseli. Cu anumite artificii este foarte posibil sa creezi o experienta de neuitat. 

La concertele de muzica, de exemplu, pirotehnica este o parte esentiala a spectacolului. Clasicul, este ca membrii trupei apar intre eruptii sau sunt invaluiti in fum. O priveliste de neuitat pentru fiecare spectator. Foarte simplu si totusi foarte eficient.

Cele mai citite articole

Share your love