5 idei de ținute mamă fiică potrivite de 8 Martie

Pe data de 8 Martie, este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii. Tot la această dată, în România se sărbătorește și ziua mamei, un eveniment important, în care cea mai importantă persoana din viața unui om este recunoscută pentru realizările ei.

Dacă ești mamă de fată, îți dorești să te apropii și mai mult de micuță în această zi specială. Fie că sărbătorești acest eveniment special acasă sau în oraș, poți construi ținute mamă fiică ideale pentru 8 Martie. Descoperă care sunt cele mai cool, din rândurile de mai jos.

Treninguri identice

Petreci 8 martie acasă, alături de familie sau plănuiești să mergi la o scurtă plimbare în parc? Te poți folosi de un trening mamă fiică, un articol vestimentar pentru fiecare zi, care oferă confort. Dacă treningul este ideal pentru mămici, la fel de potrivit este și pentru copii, care vor să se simtă în largul lor atunci când petrec timp în casă sau se joacă în parc. Cu ajutorul unui trening identic mamă fiică, realizat din bumbac de calitate, poți crea o ținută casual de excepție, recomandată pentru fetițele de toate vârstele.

În zilele călduroase, poți alege un trening format din pantaloni scurți și tricou, în timp ce în sezonul rece, sunt recomandate modelele cu hanorac și pantaloni lungi. Încântă-ți micuța cu un trening în nuanțe care să o binedispună, fie că îi place galbenul, rozul sau verdele. Orice ai alege, copilul va adora treningul! Nu mai rămâne decât să alegi și pantofi sport în aceeași culoare și ești pregătită de sărbătoare.

Fustă și tricou

Pentru momentele în care îți dorești o ținută cochetă pentru tine și cea mică, ia în calcul și fusta. Acest articol popular este adorat de către fetițe și arată minunat în combinație cu un tricou simplu. În funcție de preferințe, poți opta pentru fuste clasice din bumbac sau pentru modele din denim, potrivite pentru mamă și fiică.

Accesorizează ținuta de 8 martie cu teniși sau cu balerini și adaugă un rucsac, în care să ții obiectele personale dacă ieși în oraș cu fetița ta.

Rochii casual

Cele mai citite articole

Dacă observi că fetița preferă mai mult rochiile, cumpără modele colorate pentru mamă și fiică, astfel încât să obții același outfit. În funcție de temperaturi, rochiile pot fi asortate cu teniși, sandale sau ghete.

Rochiile casual pentru mamă și fiică pot fi alese în modele roșii, verzi, ivoire sau albastre și sunt ideale pentru ieșiri în aer liber.

Rochii elegante

Pentru o sărbătoare de 8 martie celebrată la un restaurant sau la o petrecere, vei avea nevoie de rochii elegante. Ca să te îmbraci la fel ca prințesa ta, mizează pe rochiile mamă fiică de ocazie, extrem de elegante. Rochiile scurte sunt recomandate pentru petrecerile de zi, în timp ce seară, ai la dispoziție rochițe mai elegante, cu volane și dantelă.

Ține cont de preferințele fetiței în ceea ce privește culoarea rochiei și veți atrage toate privirile. Nu știi ce încălțăminte să alegi? Poartă atât tu, cât și cea mică, sandale cu talpă joasă sau balerini comozi.

Hanorac și jeanși

Îți plac ținutele casual și vrei să le obții rapid, de 8 Martie? Pentru tine și micuța ta, creează un outfit confortabil, cu ajutorul jeanșilor clasici. Aceștia se potrivesc cu orice bluză, însă poți alege hanoracul care aduce un plus de confort într-o zi cu temperaturi scăzute. Desigur, poți opta pentru hanorace identice și jeanși în aceeași culoare.

Orice ținută ai alege pentru sărbătoarea de 8 Martie, nu există sentiment mai frumos decât acela de a te asorta cu cea mică. Îndrăznește și creează o legătură unică între tine și puiul tău.

Cele mai citite articole

Share your love