Ce încălțăminte să porți iarna aceasta? 5 investiții pe care să le faci

Există multe tipuri diferite de pantofi pe care să îi porți iarna aceasta, în funcție de stilul tău și de condițiile meteo. Iar dacă vrei să ții cont și de tendințe, dar vrei să îți fie cald, atunci ai ajuns unde trebuie! Pentru a îți fi mai ușor să găsești încălțămintea care să fie perfectă nevoilor tale, atunci citește acest articol în continuare. Aici vei afla ce achiziții să faci în sezonul rece și de ce!

Vezi care sunt acestea

  • Cizme de tip Chelsea

Cizmele Chelsea sunt o investiție excelentă. Sunt versatile, și pot fi purtate cu blugi sau cu o rochie și au o durabilitate mare, deci nu va trebui să le  des.

De asemenea, sunt excelente pentru iarnă, deoarece îți țin picioarele calde la temperaturi mai scăzute și arată foarte bine atunci când vrei să porți tocuri (ceea ce se întâmplă des).

Pe lângă faptul că sunt confortabile, cizmele Chelsea sunt suficient de elegante pentru ca tu să te simți cu siguranță încrezătoare să mergi în orice situație purtându-le!

  • Cizme pufoase

Cizmele pufoase sunt încălțămintea perfectă pentru iarnă. Sunt moi și călduroase, așa că vă vor ține picioarele uscate în timp ce mergi pe zăpadă, dar oferă și o aderență foarte bună pe suprafețele înghețate. Acest lucru le face potrivite pentru drumeții sau pentru orice altă activitate în exterior, în care s-ar putea să trebuiască să traversezi terenuri alunecoase, cum ar fi câmpuri de gheață sau poteci acoperite de zăpadă.

  • Botine

Cele mai citite articole

Dacă nu ai o pereche de botine în garderoba ta, poate că acum ar trebui să faci acest pas! Sunt o încălțăminte extrem de versatilă, care poate fi purtată indiferent de condițiile meteorologice. 

Sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori pentru a se potrivi gustului personal și nevoilor. Cel mai bun lucru pe care îl oferă este confortul lor – sunt concepute pentru a se potrivi perfect în jurul picioarelor tale, astfel încât acestea să rămână calde toată ziua!

  • Ghete

O pereche de ghete sunt mereu bine de avut în garderobă și sunt o investiție bună, mai ales dacă le alegi pe cele corecte. Din numeroasele opțiuni pe care le găsești pe piață, cea mai bună alegere este o pereche de ghete din piele. Cu o căptușeală nici subțire, nici groasă, potrivită pentru pielea picioarelor – ghetele de damă se regăsesc în multe culori la Kalapod.net, dar de preferat ar fi să îți cumperi o pereche neagră. În acest fel te vei asigura că se vor potrivi cu toate ținutele pe care le ai și nu îți va părea rău că le-ai cumpărat.

  • Bocanci

Există multe motive pentru a cumpăra o pereche de bocanci. Pentru început sunt o încălțăminte rezistentă și durabilă, ceea ce îi face ideali pentru activitățile în aer liber. De asemenea, oferă un suport bun și tracțiune, ceea ce le face ideale pentru drumeții și alte activități în care aveți nevoie de o bună aderență. De asemenea, pot fi elegante și le poți combina în diferite ținute, atât casual, cât și elegante.

Toate acestea sunt opțiuni foarte bune, care cu siguranță vor rezista bine la toate condițiile vremii din această iarnă. Așadar, nu mai sta pe gânduri. Dacă vrei să faci o nouă achiziție acum este momentul!

Sursă foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Share your love