Aparate profesionale de făcut shaorma, pentru câștiguri de vis

Un aparat de shaorma este un echipament  destinat anume pentru prepararea unui preparat oriental popular pe bază de carne friptă în suc propriu. Astfel de dispozitive sunt foarte solicitate în industria fast-food-ului din țara noastră, pentru că românii sunt mari iubitori de shaorma.

Românii sunt înnebuniți după shaorma. Vino în întâmpinarea cererii lor!

Nu este de mirare că se întâlnesc astfel de echipamente profesionale atât în tonete fixe sau mobile, în shaormerii clasice, ba chiar și în cafenele și restaurante, deoarece aceia ce conduc afacerile în cauză au văzut că sunt o bună oportunitate de a-și diversifica meniul cu o investiție minimă.

Cu toate acestea, cele mai spectaculoase nu sunt aparatele de făcut shaorma din bucătării, ci acele modele moderne care oferă și componenta vizuală atractivă a gătitului acestui fel de gustare orientală.

Există aparate de făcut shaorma care funcționează cu gaz și altele care sunt alimentate cu energie electrică.

Aparatele cu gaz sunt populare în rândul proprietarilor de puncte de vânzare mici, pentru că echipamentele respective pot lucra autonom conectate la butelii.

Aparatele cu acționare electrică sunt și ele din ce în ce mai populare, dar mai ales în shaormeriile fixe unde există posibilitatea conectării la prize.

Dispozitivul electric pentru shaorma este relativ ieftin și se amortizează în doar o lună într-un punct de lucru normal. Durata de viață a acestui dispozitiv este mai mare de 15 ani, consumul de energie permite conectarea lui la orice rețea electrică fără probleme, deci merită achiziționat fără grijă.

Cei interesați pot alege acum de la furnizori modele ieftine cu rotație automată, cu diverse volume de încărcare, în funcție de nevoile specifice.

Pentru fabricarea echipamentelor pentru shaorma, se utilizează oțel inoxidabil și galvanizat de înaltă calitate, care le conferă nu numai durabilitatea și rezistența lor, ci și aspectul îngrijit.

Designul acestei mașini shaorma facilitează urmărirea procesului de prăjire și asigură o rumenire uniformă a cărnii.

Principiul de funcționare al echipamentelor de preparat shaorma profesionale

Principiul de funcționare este destul de simplu și, prin urmare, poate fi utilizat chiar și de către un muncitor necalificat.

Inițial, carnea crudă este plasată pe o frigăruie specială care se rotește încet în jurul axei sale. Elementele de încălzire sunt amplasate pe lateral. Distribuția căldurii pe întregul perimetru al structurii permite ca materia primă (carnea de pui, curcan, miel, vită etc.) să fie friptă complet, menținându-i-se în același timp și suculența.

Un aparat pentru făcut shaorma permite operatorului să realizeze cu un minim de efort un fel de mâncare gustos și foarte hrănitor.

Carnea gătită într-un astfel de dispozitiv este mult mai sănătoasă decât o mulțime de alte tipuri de mâncare rapidă care sunt procesate într-o cantitate mare de ulei încins. Tocmai de aceea, acest aliment a devenit atât de popular peste tot în lume, răspândindu-se aproape în toate unitățile de catering. Iar noi, mari iubitori de preparate orientale, nu am făcut excepție de la regulă!

Ba din contră, putem spune. Shaorma concurează aproape de la egal la egal cu pizza. Doar că, de obicei, pizza este un tip de mâncare fast food de savurat alături de prieteni, pe când shaorma de regulă este un preparat perfect pentru a-ți potoli foamea pe parcursul zilei.

Este, de asemenea, un mod economic pentru gătirea termică a unui preparat, deoarece nu necesită adăugarea de ulei vegetal sau grăsime animală suplimentară.

Dacă ai nevoie de niște aparate de făcut shaorma cu adevărat bune, TC Romania Crown Cool oferă spre comercializare asemenea echipamente pe care te poți baza multă vreme!

Articolul Anterior

Top 5 sfaturi de stil: cum să te îmbraci elegant cu puțini bani

Articolul Urmator

Business-ul momentului: site-urile de afiliere

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *