Top 5 sfaturi de stil: cum să te îmbraci elegant cu puțini bani

Din fericire, bugetul nu te poate împiedica să-ți construiești o ținută elegantă și feminină, care să atragă toate privirile. Poți să te îmbraci corect și frumos și cu bani puțini, urmând câteva sfaturi simple și achiziționând piesele potrivite. Află care sunt acestea și ce reguli să urmezi atunci când mergi la shopping, din rândurile de mai jos!

Colecționează articole vestimentare clasice

Pentru a construi ținute elegante și plăcute din punct de vedere vizual, trebuie să te bazezi pe articole vestimentare de bază, care nu se demodează niciodată! Acest lucru presupune integrarea în garderobă a tricourilor și a bluzelor uni, în mai multe nuanțe, a jachetelor simple, dar și a jeanșilor și a maiourilor. Cu ajutorul acestor piese vei reuși să construiești o ținută deosebită, pe care s-o pui în evidență și prin accesorizare.

Articolele basic nu au un preț ridicat, mai ales că, în sezonul reducerilor, poți găsi adevărate chilipiruri în magazine. Investește întotdeauna în haine și pantofi de calitate, pe care să le ții în garderobă ani întregi. Optează pentru încălțăminte Tommy Hilfiger, pe care să o asortezi la ținute casual și nu uita de clasica rochie neagră, nelipsită din dressingul unei adevărate lady.

Pune accent pe accesorii

Pentru a afișa o imagine elegantă, accesoriile au un rol extrem de important, deoarece oferă personalitate ținutei. Nu trebuie să investești sume însemnate în accesoriile pe care le porți, cât timp alegi modelele potrivite, care să nu arate ieftin.

Astfel, nu exagera în accesorizarea ținutelor! Dacă optezi pentru cercei, evită să porți și colier, iar dacă porți inele, lasă deoparte brățările. Cu ajutorul simplității, te vei face remarcată întotdeauna și vei arată mult mai sofisticată. Totodată, nu uita să investești într-un plic elegant pentru seară, ca să se potrivească cu orice ținută.

Renunță la hainele care nu ți se potrivesc

Eleganța unei ținute ține și de alegerea hainelor în măsura potrivită. Alcătuiește un inventar clar al garderobei și renunță la piesele care nu-ți plac foarte mult sau care nu-ți mai vin, fie că sunt prea mari sau au rămas mici.

În acest fel, îți eliberezi dulapul de piesele vestimentare inutile și faci loc pentru altele noi, pe care să le porți cu plăcere.

Poartă pantofii potriviți

Fii elegantă cu ajutorul pantofilor potriviți! Achiziționează cel puțin o pereche de pantofi stiletto negri și una nude, cu ajutorul cărora să creezi ținute diverse și elegante, atât pentru evenimentele de zi, cât și de seară.

Nu-ți plac pantofii înalți sau nu te simți confortabil pe tocuri? Optează pentru modele clasice, fără toc, care arată la fel de bine în outfituri.

Combină corect hainele și accesoriile

Încearcă să nu amesteci în aceeași ținută prea multe tipuri de materiale, bijuterii sau culori diferite. Este esențial să alegi piese elegante, care să nu atragă prea mult atenția asupra lor și să se facă remarcate printr-un design în linii curate.

Nu uita că și atitudinea contează enorm în construirea unei ținute elegante! Nu te costă nimic să te comporți natural, mai ales dacă articolele pe care le afișezi ți se potrivesc și te fac să te simți bine în pielea ta.

Ține cont de recomandările noastre, astfel încât să te îmbraci elegant cu bani puțini și pune accent pe atuurile tale!

Articolul Anterior

Ce cuptoare sunt bune pentru a găti acasă?

Articolul Urmator

Aparate profesionale de făcut shaorma, pentru câștiguri de vis

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *