Avantajele proiectelor de construcţii tip vs. proiectelor personalizate – ce ţi se potriveşte?

A apela la o firmă de proiectare reprezintă o soluţie extrem de eficientă pentru cei care doresc să se mute la casa lor, dar să îşi construiască de la zero o locuinţă în care să îşi petreacă tot restul vieţii, nu să cumpere o locuinţă veche în care să investească mai mult decât este cazul. Specialiştii Cross Design se ocupă de servicii de proiectare sigure, durabile, de calitate şi rentabile, punând dorinţele clienţilor pe primul plan şi găsind cele mai bune soluţii pentru a le îndeplini.

Proiectele de construcţii pot fi personalizate sau ţip, proiectarea fiind realizată cu pasiune şi suport oferit clienţilor, cu o atitudine pozitivă, fiecare proiect fiind abordat separat şi în mod unic.

Avantajele unui proiect de construcţii tip şi situaţii în care este necesar

De foarte mulţi ani, clienţii apelează la firmele de proiectare pentru proiectele tip care au următoarele avantaje importante:

·  preţul. Proiectele tip sunt mult mai ieftine decât proiectele personalizate;

·  documentaţie. Clienţii intra foarte rapid în posesia documentaţiei necesare pentru a demara proiectul, munca echipei de proiectanţi constând în adaptarea la condiţiile terenului sau la alte condiţii specifice amplasamentului ce includ încărcările din zăpadă sau vânt puternic;

·  siguranţă. Cu un proiect tip, clientul va știi din start ce va primi şi pentru ce va plăti, fiind scutit de surprize neplăcute;

·  eliminarea erorilor. Fiind vorba de proiecte tip care au mai fost folosite înainte, sunt filtrate de micile erori sau neconcordante care au fost semnalate la utilizări anterioare;

·  buget. Clienţii care aleg proiectele tip îşi pot stabili bugetul încă dinainte de a contracta proiectul, cheltuielile pe care le presupune fiind clare, existând plânse şi măsurători pentru ca reprezentanţii firmei de construcţii să poată lansa o ofertă.

Cele mai citite articole

Proiectele tip sunt potrivite în următoarele situaţii în care:

·  terenul pe care va fi dezvoltat se afla în zona de dezvoltare, în cartierul periferic al oraşului sau în comunele din jurul acestora, ceea ce înseamnă că nu sunt constrângeri privind amplasarea casei pe teren;

·  terenul pe care va fi dezvoltat este plan sau cu o pantă lejeră, ideal pentru fundament, îndeplinind condiţii care nu atrag soluţii speciale de structură sau arhitectură.

Proiectele de case cu etaj – cum trebuie să fie concepute?

Din ce în ce mai mulţi cumpărători care doresc să facă o investiţie imobiliară iau în calcul proiectarea unei case cu etaj pentru că:

·  au mai mult spaţiu locuibil pe o suprafaţă de teren mai mică;

·  beneficiază de mai multă lumină naturală;

·  au mai mult loc pentru grădină;

·  au flexibilitate pentru a organiza spaţiile interioare.

Pentru a pune la punct proiectul unei case cu etaj este necesară opinia specialiştilor şi un proiect, tip sau personalizat, special conceput de aceştia. O casă cu etaj implică o scară interioară, un al doilea etaj sau o mansardă, având elemente de décor şi de arhitectură deosebite. Există proiecte de case cu etaj tip sau pot fi personalizate în funcţie de exigenţele şi de visele pe care le are clientul în legătură cu nouă loc casă, designul fiind modern şi confortul maxim.

Cele mai citite articole

Share your love