Cabine de duș din sticlă la comandă, pentru băi spațioase și elegante

Dacă ne-am hotărât ca să renovăm anul acesta baia, putem adapta cabina de duș la propriile nevoi și dorințe, elaborând singuri sau cu ajutor proiecte în care să ne regăsim.

Cele mai citite articole

În cazul unei băi medii sau mici, cea mai valabilă idee  va fi cu siguranță ca să alegem un model dintre acele cabine de duș din sticlă  cu dispunere de-a lungul unui perete sau, chiar mai bine, o cabină de duș din sticlă de colț.

De ce să alegem cabine de duș din sticlă?

Sticla este un material nobil, natural, rezistent la umiditate ridicată și acțiunea directă a apei. La aceste trăsături deosebite se mai adaugă și faptul că are o estetică cu totul particulară. 

Acum, sticla se poate prelucra în diferite forme, așa încât, în funcție de spațiul disponibil, cabinele de acest tip pot avea secțiunea sub formă de cerc, semicerc, pătrat, dreptunghi, triunghi etc. 

Fericiții care au o baie cu o suprafață mai mare, își pot amplasa cabină de duș din sticlă  oriunde doresc, pentru că va fi la fel de spectaculoasă.

Cabine de duș din sticlă pentru băi liliputane

Cabinele de duș din sticlă la comandă sunt cea mai bună soluție pentru băile micuțe. 

Pentru că modelele de cabine duș cu dimensiuni standard s-ar putea să nu se încadreze perfect în economia unei astfel de camere de baie, cel mai corect este ca să se proiecteze individual cabina de duș din sticlă și să se comande de la un producător cu experiență. 

Datorită cabinei de sticlă, baia noastră va dobândi un aspect original și elegant. Companiile specializate în producerea de produse din sticlă pentru amenajări interioare, precum este și Glas Expert, pun la dispoziția celor interesați cabine pentru dușuri capabile să se armonizeze perfect cu celelalte obiecte existente în băi.

Sticla folosită la confecționarea cabinelor de duș este de cea mai bună calitate, rezistentă la rupere și ușor de curățat cu produse uzuale. Aceste lucruri garantează că se va putea utiliza vreme îndelungată.

În plus, o proprietate suplimentară a pereților despărțitori de sticlă ce compun o cabină de duș este aceea că acestea măresc vizual foarte bine spațiul. Acest lucru este esențial pentru spațiile mici.

O cabină duș de sticlă nu doar că va oferi băii un aspect rafinat, dar va reduce și răspândirea apei în întreaga baie. Deci mai puțină suprafață de curățat pentru gospodine, cu mai puțin efort!

Este bine ca înainte de a începe orice demers de modernizare să planificați bugetul disponibil pentru renovare. Imaginați-vă cum ar trebui să arate baia la final și faceți o schiță (așa cum vă pricepeți, nu trebuie să fiți arhitecți pentru asta!).

Nu uitați că pentru a separa zona de baie de restul încăperii, nu este întotdeauna necesară o cabină de duș. Puteți alege pur și simplu un panou din sticlă sau două, pentru a face separarea suprafeței respective în două zone distincte.

Dacă totuși decideți că o cabină de sticlă e cea mai fericită alegere, nu uitați că este preferabil ca aceasta să fie deschisă în partea superioară. În așa fel, pe de o parte apa nu curge pe jos în întreaga baie, nu stropește pereții, dar i se permite aburului să iasă prin partea de sus a cabinei.

O cabină rotundă de duș în colțul băii este o alegere excelentă pentru cei care doresc să iasă din platitudinea unor elemente de bază și să ofere o notă de lux și rafinament acestei incinte importante din casă. Acest tip de cabină poate fi, în general, deschisă în două direcții și este perfectă pentru spații mici.

Dacă spațiul este prea mic, designul ar trebui să fie făcut astfel încât fiecare centimetru să poată să fie valorificat. Provocarea constă în a face să arate frumos o astfel de baie. O cabină hexagonală de duș este o soluție excelentă pentru acest spațiu. Este un design contemporan care se poate încadra perfect în locuința ta.

Una dintre caracteristicile cabinei de sticlă este de a împiedica scurgerea apei în zona uscată a băii și de a împiedica umiditatea să se răspândească în toată încăperea, dar, în plus, această dotare modernă rezidențială poate fi utilizată și ca parte a decorului general.

Alege cabina de duș din sticlă potrivită, pentru o baie înnoită! Specialiștii de la Glas Expert te pot ajuta cu un sfat competent în această privință!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Care sunt criteriile de alegere a unui spatiu de inchiriat birouri?

Articolul Urmator

Ce sunt creditele garantate

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *