Ce bijuterii se poartă în 2022?

De-a lungul prezentărilor de modă realizate pentru acest sezon de primăvară, s-au făcut remarcate numeroase bijuterii, ce au impresionat prin formă, design și strălucire. Designerii surprind și în anul 2022 cu bijuterii desăvârșite, ce adaugă o notă de stil și eleganță, potrivite pentru femeia contemporană. 

Iată câteva tendințe actuale în materie de bijuterii, unele dintre ele datând chiar din 2020, dar care au prins un alt contur prin prisma tăieturii, dimensiunii și esteticii actuale.

Inele pe toate degetele

Un singur inel nu mai este de ajuns în 2022, cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. La mare căutare sunt bijuteriile prețioase și cu un design îndrăzneț, în special inele de aur cu pietre prețioase colorate.

Accesorizarea este o etapă foarte importantă în crearea fiecărui look, inelele punându-și amprenta destul de evident în anul 2022.

Coliere supradimensionate

Deja în trend de ani buni, colierele supradimensionate rămân în atenția pasionaților de fashion și în acest an. Ele pot fi purtate cu bocanci, dar și cu pantofi eleganți, cu toc. În 2022, regula este că nu există reguli, mai exact fiecare este liber să-și manifeste personalitatea, creativitatea și unicitatea în felul său, fără să țină cont de etichete.

Cele mai citite articole

Se poartă în special colierele impozante la baza gâtului, efectuate din perle, dar și din materiale textile cât mai colorate. 

Brățări masive în culori puternice

Ca în cazul colierelor, și brățările din acest an sunt unele de dimensiuni mari. Accesoriile în culori puternice și care sunt integrate în asocieri neașteptate vor fi în centrul atenției. Aceste elemente pot fi purtate în outfituri într-o singură culoare, cu jeanși sau cu rochii casual și teniși, în funcție de stilul fiecăruia. 

Pe lângă aceste brățări menite să scoată orice persoană în „lumina reflectoarelor” se vor purta în continuare brățări tip charm, simple sau colorate, ele fiind alese în funcție de personalitatea purtătorilor. 

Cercei clasici sau masivi

Și în privința cerceilor lucrurile sunt cât se poate de clare: cei care înclină către clasic și elegant vor putea purta fără probleme bijuteriile care îi atrag. Însă, sunt în trend și cerceii rotunzi, lungi, cu diverse pietre și desigur, cerceii cu diamante. Regăsite într-un stil nonconformist, cerceii masivi reprezintă o expresie a femeii contemporane independente și puternice.

În concluzie, în 2022 se regăsesc numeroase tendințe în materie de bijuterii, însă direcția designerilor a fost de a crea bijuterii ce poartă o simbolistică, ele reușind să transmită emoții pozitive. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cu ce se lipește soba de teracotă?

Articolul Urmator

Cum sa detectezi camere IP ascunse cu detectoare camere

Cele mai populare