Ceasurile de lux: cum le alegi și care sunt cele mai bune branduri

Brandurile care produc și comercializează produse de lux oferă calitate garantată. Povestea brandurile de lux a început cu mult timp în urmă, consolidarea numelui pe piață însă s-a făcut și menținut tocmai pentru că produsele respectă anumite norme, iar calitatea materialelor este incontestabilă. 

Un brand de lux este cunoscut la nivel mondial, iar produsele sunt apreciate și căutate de oameni de toate vârstele. Ceasurile sunt accesorii care definesc o ținută sau o pun în evidență. Astăzi, tot mai multe persoane își doresc să aibă în caseta cu bijuterii cel puțin un ceas de lux. Ce presupune acest lucru? O verificare atentă în piață a produselor de lux, identificarea articolului dorit și achiziția, care se multe ori se ridică la sume deloc de neglijat. 

De ce sunt speciale ceasurile de lux?

Colecționarii, dar și amatorii au înțeles că un ceas de lux nu mai este demult doar un accesoriu util, ci și unul care definește stilul și conturează personalitatea posesorului. De multe ori, ceasuri de la branduri de lux sunt capabile să evidențieze identitatea proprietarului și statutul său social. 

Ce le face speciale? Câteva caracteristici comune: mecanisme complicate care funcționează impecabil, materiale de calitate ireproșabilă, sticlă de safir pentru cadran, curea din piele sau din metale nobile și accesorii cu pietre prețioase și diamante. Diferența este dată de măiestria designului și a detaliilor. 

Rolex

Una dintre cele mai cunoscute mărci de ceasuri de mână este Rolex. Piesele atent lucrate, unele în ediție limitată, sunt bijuterii ideale. Perfecte și elaborate, ceasurile de mână pentru femei și bărbați Rolex sunt realizate de un brand puternic, vedete de televiziune și oameni de afaceri numărându-se printre iubitorii acestor accesorii cu vechime pe piața produselor de lux. 

Cartier

Ceasurile de mână de lux Cartier, cu brățară din piele sau din metale inoxidabile și nobile sunt piese la care mulți doar visează. Un ceas de lux marca Cartier cu design clasic sau opulent poate pune în valoare orice ținută. În plus, un astfel de obiect de brand poate fi și o investiție de viitor. 

Tag Heuer

Cele mai citite articole

Lista scurtă a ceasurilor de lux elvețiene de top include și marca Tag Heuer, prezentă pe piață cu produse elegante, de un rafinament aparte, majoritatea fiind destinate celor care iubesc sporturile. De altfel, sunt multe vedete în lumea motosportului care îndrăgesc acest brand și poartă ceasuri de lux, special create pentru acest sector de piață. 

Jaeger-LeCoultre 

Mecanisme mici, tehnologii inovative, iată care sunt considerentele pentru care ceasurile renumitei companii elvețiene Jaeger-LeCoultre sunt de top. Ceasurile de lux produse sub această marcă sunt unice, mecanismele complicate utilizate demonstrează măiestria bijutierilor și designerilor, iar materialele de calitate nu fac decât să ducă arta la alt nivel. 

Omega

Vrei un ceas care a reușit să treacă bariera timpului? Omega este acesta. Ceasurile de lux de astăzi, produse de celebra firmă, pot fi purtate și de cei care adoră stilul elegant-sportiv, dar și de cei pentru care calitatea și aspectul măiestrit sunt literă de lege. 

Zenith

Printre brandurile de top elvețiene se află și Zenith. Ceasurile de lux produse de această firmă sunt piese recunoscute la nivel mondial pentru frumusețea, ingeniozitatea, dar, mai ales pentru precizia de care dau dovadă. La acestea se adaugă și faptul că ceasurile au mecanisme elvețiene proprii. 

Breitling 

Legendara marcă elvețiană de top, Breitling, oferă și în prezent ceasuri de lux cu funcții de top și un aspect minunat, pentru cei care iubesc aventura și au un spirit sportiv. Printre cele mai cunoscute serii de ceasuri ale brandului se află cele destinate aviatorilor cu cronograf. 

Ulysse Nardin

Un creator puternic în industria ceasurilor de mână de lux este brandul Ulysse Nardin, cunoscut și apreciat pentru colecțiile de ceasuri cu cronometru marin. Totuși, gama produselor de brand reunește serii minimaliste, clasice, dar și moderne. Măreția poate fi atinsă cu un ceas din platină, cu diamante, marca Ulysse Nardin. 

Ceasurile de lux pot fi accesorii perfecte ale ținutelor, un statement al poziției sociale, dar și o formă de investiție. Îți recomandăm să alegi un ceas de lux, ținând cont de dorința și personalitatea ta, luând în calcul și stilul de viață pe care îl ai. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Stilul Regal în amenajările exterioare: 5 idei pentru tine

Articolul Urmator

Cum poți să îți crești veniturile, fără să fie nevoie să îți iei un al doilea job

Cele mai populare